Anna syr

 

Cupcake och syvila

Cupcakes, eller muffins som vi skulle kunna säga på den här sidan pölen, det är fina grejer det. Särskilt om de är broderade och garanterat kalorifria. :)

Det är inte så mycket sömnad här nu, det mesta av energin går till rehabiliteringen, vardagspusslet och sonens skolgång. Ett par grejer har jag att blogga om men de får snällt vänta till en dag då tid, lust och energi sammanträffar framför datorn. Men jag gläder mig åt att följa andras projekt så länge!

6 kommentarer

 1. 1
  Ingrid Laakso:

  Jag känner igen detta. Jag har varit hemma sedan 10 juli efter en foroperation, men jag har inte alls sytt så mycket som jag trodde. Det har tagit ett tag att acceptera, men nu inser jag att det får ta den tid det behöver att bli bra, det är det viktigaste! Och som du säger det är kul att se vad andra gör. Att ha barn i skilåldern tar ju också sin tid, och den tiden går så fort förbi så jag tycker du gör rätt som prioriterar det. fortare än man tror är de vuxna så njut av nuet!
  Jag tycker dina stygn är så fina se ser alltid lika långa ut! Mina tycks alltid bli lite si och så, därför använder jag inte kedjestygn så ofta.
  Som sagt ge dej själv den tid du känner att du behöver!!

 2. 2
  Ann-Marie L:

  Vad fint du har sytt. Vad heter stygnen? Mina blir aldrig så jämna och fina.

 3. 3
  LjusneLotta:


  Men va kul att du gjorde ett litet inlägg med en smarrig bakelse. Helt rätt, ät inte om det inte är gott, hihi. Jag är full av sylust just nu och gör tvärtom: Sätter mig i husbussen och åker norrut, hm. Vi kanske kan ses nått när jag kommer hem igen.

  Kramisar från LjusneLotta

 4. 4
  Anna:

  Hej Ann-Marie, det är vanliga efterstygn. Tricket är att ta lite extra tid på sig och se till att man sticker upp och ner i samma hål. Då syns det inte så mycket när stygnen blir olika långa. :)

 5. 5
  2ne:

  Koselig cup cake stitchery :-)

 6. 6
  Ann-Marie:

  Ett mycket sent Tack för ditt svar om efterstygnen. Jag ska tänka på hur jag sticker nålen.

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen