Anna syr

 

Grönsakslöpare

Jag tänkte att jag skulle kunna sy något enkelt och okomplicerat, något som inte gav mig ångest och gråa hår. Och det gick väl … tja, ganska bra. Jag hann förkasta ganska många vilda utvecklingsplaner under arbetets gång och mässade tyst för mig själv ”enkelt och färdigt, enkelt och färdigt”. Och det blev så – enkelt och färdigt. :)

Jag använde upp en del av tygerna jag bytte till mig för att sy en receptpärm av, ihop med ett trädgårdstyg i mitten, ett neutralt till mellanremsor, ett randigt till lukkekant och ett brunt på baksidan. Det märktes dock ingen skillnad i stashen. :)

Den färdiga löparen blev 38 x 60 cm, lagom till ett mindre köksbord. Den är enkelt kviltad runt rutorna och i mitten av mellanremsorna (”enkelt och färdigt” sa jag stoiskt medan jag kviltade).

Vadden är rester även den, en fluffig polyestervadd som krävde en hel del nålning för att ligga still. Det blev ett fint puff i duken.

”Oj men titta, en kamera!” tänkte Flingeling. ”Tänk så söt jag måste vara!”

5 kommentarer

 1. 1
  Wivi:

  Enkelt och snyggt.
  Kram

 2. 2
  Brita:

  Så himla söt din duk blev! Och en himla söt kissemiss! :-)

 3. 3
  Anna-Greta Johansson:

  Vad klok du är som tänker så, och titta så fint det är! Jag har såna tyger också, men är inne på något mer komplicerat (PIMM) i tankarna.

 4. 4
  Wolfie:

  Men åååå, såna tyger skulle jag också vilja ha ;-)
  Fin-fin blev löparen!

 5. 5
  Jenny:

  Härlig duk!! Och fina muffins:-) kram Jenny

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen