Anna syr

 

Dessert

Klockren och mycket vis text till Dessert-blocket!

Nästa block är det mycket text på så det kommer att ta en stund att brodera klart. Jag kanske sticker emellan med något annat, det har ju blivit många NPNT på sistone. Jag är lite sugen på korsstygn igen – jag fick hem två systrar till Cross Stitch Bitch härom veckan och de är så fina.

Jag beställde två broderier från Janlynn.com och fick med en liten present på köpet. Bra priser, bra service. Rekommenderas.

I dag är det regnigt och migränigt här. Jag skulle egentligen varit på arbetsträning men huvudet inlade veto. Nu efter en tablett och några timmar på soffan är jag på benen igen, om än lite ostadigt. Vilka fantastiska mediciner det finns!

3 kommentarer

 1. 1
  Maria:

  Jeg sad lige i aftes og tænkte, at jeg da skulle huske at bestille mig et skønt lille broderi. Havde set dem hos dig og de er fine. Nu tror jeg så, at jeg også vil gøre det og ikke kun tænke på det. Kram

 2. 2
  Eva Johansson:

  Det är regnigt och tråkigt här också ,,och även liiite känns det huvudet…Kul att brodera och fina är dina block!!/kram

 3. 3
  Wivi:

  Fint block. Kom att tänka på när barnen var med i Mini-klubben på Mallorca. Då var de på restaurang och åt baklängesmiddag. Började med glass och slutade med mask (spagetti).
  Kram från ett lika trist Stockholm

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen