Anna syr

 

Knappar och stjärnor

Fyra broderade block och lite plock i syrummet, det är vad jag har åstadkommit i hobbyväg sen sist. (Om man inte ska tala om den där amigurumin som har jag börjat på tre gånger och rivit upp varje gång. Jag fattar inte virkning helt enkelt.)

Stars är ett härligt block tycker jag, och färgerna ser ut som en riktigt fräsch citrussallad.

Buttons and bows blev jag inte lika nöjd med. Av någon anledning (antagligen ouppmärksamhet) hamnade bilden för långt ner på tyget och jag är osäker på om det kommer att funka när jag syr ihop det. Men tja, i värsta fall får jag väl brodera ett nytt.

Detta är förresten inlägg nummer 701 och jag har en försenad giveaway i bakfickan. Håll ut lite till, kära vänner, så händer det snart roliga grejer.

6 kommentarer

 1. 1
  Wivi:

  Vilket jobb att sy all denna text. Men fina blir de, alla blocken.
  Kram

 2. 2
  Maja:

  Vilket arbete!
  Jag har tyvärr inte fått uppdateringar om dina senaste inlägg!
  Gillar väskan jättemycket!
  Kram Maja

 3. 3
  Ann-Christin:

  Oj så fina de är!!! Mina handbroderier är ojämna! trots träning. Skall bli roligt att se resultatet!

 4. 4
  Lizzan:

  Härliga färgop!
  Kram Lizzaner du har på dina block, väntar med spänning på att få se hur det blir när de kommer ih

 5. 5
  Helena:

  Jättehärliga broderier! Visst är det kul!?

 6. 6
  Jenny:

  Finfina! Ser fram emot kommande inlägg ;-) Kram Jenny

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen