Anna syr

 

Gåvor och undermeningar

En av de fina sakerna med Nice People Nice Things är att bildernas mening förändras så mycket med bildtexten. Som Gifts, ett av bonusblocken som jag har satt egen text till.

Jag har alltid varit förtjust i det citatet och är så glad att jag fick chansen att använda det.

Kika gärna på min samlingssida för NPNT och fundera ett varv till över bildtexterna. Ofta handlar de just om att göra det bästa av det man har, vara rädd om tillvaron och njuta av ögonblicket. Det är ett riktigt livsbejakande projekt, ett som kommer att ge positiva vibbar länge, länge.

Nu har jag kommit lite mer än halvvägs med blocken. Märklig känsla när ett evighetsprojekt faktiskt rör på sig. :) Men än återstår en del tankearbete: jag behöver kläcka idéer till två block, rita några andra och sätta text till kanske åtta stycken. Bra att det fortfarande är gott om tid tills broderandet har kommit ikapp. :)

Från och med nästa vecka ska Kviltkonvaljen (min sygrupp) ha en utställning i Hofors. Vi ska hänga den på måndag, det blir riktigt spännande. Jag återkommer med plats och tider.

5 kommentarer

 1. 1
  My:

  Javisst känns det konstigt när evighetsprojekt rör på sig. Mitt har legat i träda länge nu men det börjar klia i fingrarna igen :)

 2. 2
  My:

  och förresten ett helt underbart citat!

 3. 3
  Maja:

  Hej Anna!

  Bra att du påminde om de tankvärda orden!
  Jag har faktiskt sytt en bonad med dom, som suttit i vår hall,
  men när vi gjorde om togs den ner.
  Undrar så vart den hamnat!!!

  Kram Maja

 4. 4
  Jenny:

  If you wait long enough to clean your car it always starts to rain. // Visdomsord från en soffpotatis :-) Fin text du sytt. Kram Jenny

 5. 5
  Jenny:

  Ps, du har missat svaret ”året runt” i omröstningen :-)

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen