Anna syr

 

Sortera sortera

Jag tänkte så här: Att tokröja ett helt syrum är ett stort projekt som kan ta tid. Att sortera fläckvis och i mindre skala däremot är enkelt och stressfritt, och efter ett tag kommer man upp i stora områden av ordning. Så jag började med att sortera i mina broderigarner, rensade bort ett gäng av sämre kvalitet som jag inte vill använda längre och kollade igenom extralagret om där fanns något att stoppa in i lådorna. Och nu har jag två fina skräpfria broderilådor som jag blir glad av varje gång jag tar fram dem. (Dagis får ta över lite utrensat garn till pysselhörnan.)

Det finns många fler små områden i syrummet som behöver rensas upp (typ hela) så jag har gott om möjligheter till en stunds smårensande när andan faller på. En låda här, en hylla där, och allt oönskat pysselmaterial får flytta till dagis.

Sen kan det nog tänkas att jag behöver städa ut i tyglådor och bokhyllor också, så det kanske blir läge för bloppis (bloggloppis) längre fram.

En giveaway: Erica på Ericas TygVerkstad lottar ut fina små förvaringar. Precis såna där som jag skulle behöva sy själv men aldrig ids.

Länkdags:

Mönster: Happy Hostess Gift Box Pattern

Karin i Tåsjö har en tydlig och praktisk tutorial: Kantning utan handsöm

HoneyBear Lane – enkelt sätt att sy puffkviltar

Snordyra lapptäcksmattor – Malin Ullgren om trendmattor i DN

Hexagon flowers/blomster – tydlig tutorial från All Momas Quilt

Och till sist en klassisker, en favorit i repris. Ami Simms hade på 90-talet en tävling om världens värsta kvilt. Det är fortfarande stor underhållning att bläddra bland bidragen och läsa juryns omdömen: The WORST Quilt In The World Contest.

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen