Anna syr

 

Gott nytt 2011

God fortsättning på det nya året, kära vänner!

Har ni avgett några nyårslöften? Nja, det är väl ganska ute. :) Men jag har en målsättning för året, nämligen att komma i balans och må bra. Och vägen dit går genom glädje, trevligt sällskap, sinnesro, massor av härlig sömnad och helst lite motion och vettig mat. Så det är vad jag planerar att ha i mitt liv det kommande året.

Och så förstås en skvätt kärlek. 29 par färdiga, 35 återstår. Nästan halvvägs alltså! Månne blocken blir färdiga i år?

Jag har också – som de flesta av oss – en idé om att minska antalet halvfärdiga projekt i lådorna. Tills i morgon ska jag göra färdigt en sammanställning över projektläget. Förra årsskiftet hade jag över 30 påbörjade projekt och kit, nu hoppas jag att det är under 30.
Under 2010 fick jag färdigt 29 projekt i olika storlekar, från småpyssel till stora kviltar. Så några av projekten på listan är ju avslutade – frågan är hur många nya som har tillkommit. :) Om jag känner mig själv så är det en hel del. Men det får vi se i morgon. Nu ska här räknas, antecknas, drickas, te och lyssnas på musik (och fikas förstås) resten av kvällen.

2 kommentarer

  1. 1
    Ann-Christin i Svalöv:

    God fortsättning! Hoppas du får en lyckad UFO-jakt och att du fortsätter muntra upp oss med dina vedermödor och fräscha tips!

  2. 2
    Jenny i billdal:

    Gott Nytt År och det låter som en riktigt bra ambition för nya året! Kram på dig!

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen