Anna syr

 

Finfina tyger från Ingrid

Jag vann en jättefin vinst från Ingrid förra veckan: 300 kr att spendera i hennes butik. Och i går kom ett paket:

En härlig liten kollektion av blå ton-i-ton-tyger, sex stycken 30-cmklipp. Perfekta – tack så mycket Ingrid!

Annars blir det inte så mycket sytt och pysslat här eftersom syrummet står på öronen i väntan på att bli organiserat. Just nu är allt jag äger och har framdraget på alla tillgängliga ytor, alla burkar och lådor som innehåller något (eller inte) står på golvet och kaoset är totalt.
Jag hoppas att på något sätt få en ordning där kontorsmateriel, hemekonomi, datorgrejer, syverktyg, tyger, scraps, böcker och allt annat har sina egna platser och inte är i vägen när jag vill använda någon av dem. Helst ska det bli vackert, vilsamt och inbjudande också. (Man får väl sikta på stjärnorna?)

Mitt i rotandet kom ett pyttelitet projekt fram i dagsljuset för första gången på länge, en burk med pyttesmå niorutor sydda av entumslappar från scrapslådan. Jag tänkte jag skulle göra färdigt dem, dels för att få en ledig burk och dels för att kunna stoppa in dem i något annat projekt. De blir verkligen jättesöta, fast fingrarna känns som falukorvar när man ska pilla in dem under pressarfoten och hålla koll på sömmarna. Tur att man har en bra petmoj.

6 kommentarer

 1. 1
  eva johansson:

  Åh vilka härliga tyger…sommar och vatten!!Ibland så har man sysaker upp över öronen .Min scrapslåda har då inte blivit mndre fast jag sytt i en vecka snart.Kanske dax för att stänga till den på en oviss framtid……/kram

 2. 2
  Birgitta i Arboga:

  Vilka helt underbara tyger du vann. Ett stort grattis.
  Kan du inte visa en bild på dina små pytteniorutor?

 3. 3
  Gunilla Kling:

  Åååååååhhh vilka underbara tyger!!!!!! De är ju synd att skära i, eller hur? kram Gunilla

 4. 4
  ingrid:

  Jag gillar liknelsen med fingrar som falukorvar! Ibland skulle man behöva en extra hand också!
  Det blir nog bra med ordningen till slut, även om du har Ingen Ordning På Allt just nu!

 5. 5
  Jenny i Billdal:

  Lycka till med att få lite ordning! Håll ut – även om det känns motigt mitt i stormen :-) Kram

 6. 6
  Monica A:

  jättefina, erkänner att några av dem har jag…….ligger och väntar på vad jag ska hitta på med dem.

  kram

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen