Anna syr

 

Lördag och länkar

Det börjar bestämt lacka mot jul även här i det Lundbergska hushållet. Några julklappar har blivit inhandlade, den första risgrynsgröten är i tryggt förvar i magen och Absolute Christmas-cdn är som vanligt spårlöst försvunnen. Tur att Spotify finns.

Flätkvilten är nu både mackad och kviltad, bara lukkekanten återstår att sy på. Jag hade precis kvar av det blå ramtyget så det räckte till hela lukkekanten – men så råkade jag naturligtvis skära fel. Rackarns! Så nu blir det en man tager vad man haver-kant.

Så här såg det ut i går på sybordet. Lite trångt är det allt med både datorgrejer, symaskin och allehanda skräp på samma bord. Jag ska rensa, vilket år som helst. Jag lovar. För det blev lite så när vi flyttade in, allt bara hamnade där det fick plats och sen dess har ingen gjort något åt det. Undra på att man får kreativ förstoppning i en sån omgivning.

Lite länkar kanske?

Getas giveaway – fantastiskt begåvade Geta Grama firar ett nytt mönstersläpp

365 knitting clock – en klocka som stickar två meter per år (!)

Blås en strumpa – stickmaskinen som stickar när du blåser i den

Applicera en nalle – tutorial på en ljuvlig teddybjörn

Sidenbandsrosor på två sätt, från Youtube:

Ha en fin helg, alla kära vänner där ute!

2 kommentarer

 1. 1
  märit:

  Tack för all inspiration, orkar inte så mycket men super att få titta på dina saker samt alla länkar. Än en gång TACK märit

 2. 2
  Marie:

  Hej Anna. Du har spurgt mig:
  ”Syr du alla dina DJ-block över papper? Jag började sy mina för hand utan papper men blev inte riktigt nöjd. Önskar att de såg mer ut som dina. :) ”
  Ja, jeg syer næsten dem alle over pap. Nogle få kan sys som stamps på maskine og en del skal applikeres. Men at sy dem på amerikansk uden pap – det kan jeg ikke!
  Det er jo det rene trylleri med de silke-roser!

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen