Anna syr

 

Fjäril och mer garn

På julaftons kväll blev Butterfly färdig.

Efter att ha sytt ett antal block började jag märka att jag saknade en del färger i garnlådan. Till exempel hade jag ingen klarblå utan bara turkosblå, jeansblå, ljusblå, blågrå och ett gäng andra nyanser som inte var sådär riktigt blått blå. Och de fina varma mellangröna tonerna hade det gått åt rätt mycket av. Hudfärgat garn vet jag att jag har men det tycks vara försvunnet. Alltså: dags att fylla på förråden.

Tio dockor garn fick följa med hem från Hanna Engs garnbutik. Nu borde jag ju klara mig ett par månader till. :)

Är det förresten någon som vet var man kan hitta en bra färgkarta över moulinégarner på nätet?

2 kommentarer

 1. 1
  Carmen i Malmö:

  Hej Anna!

  Jag såg inte din fråga förrän nu och vet inte om du kanske redan vet att DMC har en hemsida där du kan hitta lite smått o gott, kanske kan du hitta det du söker där

  http://www.dmc.com/

  Kram
  Carmen

 2. 2
  Anna:

  Tack Carmen, jag hittade precis vad jag ville ha. Kram! (Länken)

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen