Anna syr

 

Tre fötter i en

Äntligen har jag fått hem min nya pressarfot. Det är en frihandskviltningsfot med tre olika varianter av fot: en sluten ring, en hästskoring och en plastring med linjal.

Det ska bli spännande att prova de här olika varianterna. Som tur är har jag ju snart en färdig topp att kvilta – tyg till ramarna och fleece till baksidan inhandlades i går och tvättningen är snart klar. Upplagt för en härlig dag i syrummet med andra ord.

2 kommentarer

 1. 1
  Lotta:

  Oh, en sådan skulle jag behöva till min maskin, men det är ett annat märke.

  Jag skall försöka få tag i en fjädernål (eller vad det heter – du tipsade mig om det) men då måste jag ha med maskinen till affären för att vara säker på att den passar.

  Ha det så bra i syrummet idag! Passar bra i sånt här väder. För det snöar väl hos er också?

 2. 2
  Maria:

  Det ser godt ud. Jeg har også plasticringen og er meget glad for den. Jeg bruger den ofte, når jeg skal quilte rundt om applikationer eller stitchery, for den gør det nemmere at holde afstanden korrekt. God fornøjelse. Kram

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen