Anna syr

 

Lite mässa blev det

Söndagen gick inte riktigt enligt plan. Jag har problem med sömnen för tillfället och sov till tolv efter en sömnlös natt så jag hamnade fyra timmar efter schemat redan från start. Sen tog det ett tag innan jag kom iväg men jag lyckades i alla fall vara på mässan en liten stund. En och en halv timme för att vara exakt, och så fyra timmar i bilen. Nåja, bättre än inget.

Tyvärr hann jag inte ta några bilder :( men jag hann shoppa och prata och det var ju det viktigaste. Som vanligt hade jag inte tänkt köpa något bra-att-ha men som vanligt kom jag hem med två kassar med saker jag inte kunde motstå.
Som Birgitta Andersson sa: Jag behöver inte inledas i frestelse – jag kan gå själv.
Eller Franklin P. Jones: Ett fynd är något du inte har användning för till ett pris du inte kan motstå. (Fler kloka ord om frestelser finns här.)

De fina piratpanelerna (Quiltbiten tror jag) kostade 50 kr och de andra bitarna var också snälla mot plånboken. De kommer från Ottsjöns Tyg som var generösa och gav mig rabatt när kontanterna inte räckte till.

Guld guld guld! Det svarta pakettyget från @Veronicas, resten från Christlmodeller.

Quiltbitens sykorgsmönster och Sharpening Edge-linjal och en svart Sewline-penna från @Veronicas. Linjalen har en slipremsa längs ena långsida och idén är att man slipar rullkniven varje gång man skär. Ska bli kul att se om den funkar.

Jag hann inte gå på workshops som jag hade tänkt och inte heller hann jag testa AccuQuilt hos Liz. Hon hade inte den lilla tumblermallen inne och det var inte tid/ork att tänka ut något annat. Jag håller tummarna att det blir nya möjligheter på nästa mässa.
Däremot hängde jag en stund i Liz monter, pratade med Sussie och beundrade kviltar. Jag fick också med mig ett litet litet hänge i form av en sax. Sött som socker, tack så mycket!

Nu ska här plockas undan och tvättas så syrummet blir användbart igen!

11 kommentarer

 1. 1
  Birgitta i Arboga:

  Du har köpt fina tyger. Jag undrar om du testat linjalen. Håller den vad den lovar?

 2. 2
  Anna:

  Birgitta – har inte hunnit testa än men jag återkommer när jag har använt den ett tag.

 3. 3
  Maria:

  Pakettyget gillade jag – vad ska du göra med det för kreativt nu då?!

 4. 4
  Anna:

  Maria – pakettyget passar ihop med ett gäng andra guldiga jultyger som ligger på vänt. Någon gång ska det bli ett julprojekt av det. :)

 5. 5
  eva johansson:

  Skall bli spännande att få höra om linjalen,,,förstår att du inte hunnit
  att testa den.Sover man dåligt på natten är man som en sombi på
  dagen.Så funkar iaf jag.
  Lycka till med ditt julprojekt!!Kram<3

 6. 6
  Inga-Lill Lj:

  Hej Anna
  Va kul att se att du oxå kom till mässan jag var där på em strax innan stängning och det var en kul mässa .Jag hann inte vara med på workshops men vårt barnbarn Maja 9 år tovade en nyckelpiga och då gick jag runt o tittade.INGA TYGER FICK INHANDLAS min devis just nu.För mkt i lager.Vi ses tisdag
  ILJ

 7. 7
  Anna-G Johansson:

  Oj, vad mycket fint du fyndade! Kul att se vad det mynnar ut i.

 8. 8
  Jenny i billdal:

  Fina fynd! Hoppas du får sova gott framöver :-) Lite valsång och räkna får???? Kram

 9. 9
  Wivi:

  Fina fynd. Pirattyget ser jättegulligt ut. Skulle passat till barnbarnet (snart 3 år) som ska bli pirat och bygga sjörövarskepp när han blir stor :D
  Kram

 10. 10
  ingrid:

  Du hann med en hel del på den korta tiden! Pirattyget var kul!

 11. 11
  Lizzan:

  Härliga inköp du gjort även om dagen inte blev vad du tänkt! Kram Lizzan

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen