Anna syr

 

Honungsbi

Ett NPNT-block till färdigt. Det bidde ett litet missöde denna gången – halvvägs genom textblocket blev jag disträ och började sy med en annan färg. Så kan det gå när man syr i kvällsmörker. Men det får vara så. :)

I går hade jag med mig alla färdiga block till Kviltkonvaljernas träff och fick en rejäl skopa beröm att gotta mig i. Jättekul och skönt för själen!

Jag hade också med mig en trave överblivna block som har legat och skräpat i en låda alldeles för länge – blandade testblock, övergivna projekt, ändrade planer och en uttjatad metervara. De ska få ingå i nästa omgång täcken till barnhemmet som Kviltkonvaljerna syr täcken åt. Och som belöning för detta har jag nu en halvtom låda att fylla på med mer angelägna projekt.

2 kommentarer

 1. 1
  ingrid:

  Jag tycker inte det gör så mycket, jag tänkte inte på det förrän jag hade läst texten. Amishfolket gjorde ju alltid någon detalj fel i täckena för att det inte skulle vara perfekt, det här får väl bli din ”kan någon se felet”-grej. Jag tycker de här blocken är så fina, det är nästan så att jag får lust (mot bättre vetande,eftersom det skulle ta mej fram till pensionen) att göra dem.
  Du väljer så trevliga färger också!!

 2. 2
  Anna:

  Ingrid – tack! Men du, de flesta projekt man ger sig på är väl mot bättre vetande? :)

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen