Anna syr

 

Hemmafredag

Radhuset som vi bor i nu är grönt och huset på Home-blocket blev grönt även det. Annars är herrgårdsgult med vita knutar det finaste jag vet på hus.

Nu är 22 par färdiga, 42 återstår. Nästa block blir det första av mina egendesignade, det ska bli kul och spännande att se hur det passar in.

I dag har jag en riktig hemmafredag och sitter här vid datorn och pular, broderar och tittar på webbteve. Skönt efter gårdagens ärende- och shoppingrunda. Men snart är det dags att börja förbereda middagen och röja i köket – vi får sällskap till middagen så det vore ju trevligt om hemmet vore någorlunda presentabelt. (Eller också sätter jag mig och syr en sån där skylt med ”My house was clean last week – sorry you missed it”.)
Det blir hur som helst lax till middag. Antagligen blir det grundrecept 1A: Skär upp lax eller kyckling, fräs upp, häll över smaksatt creme fraiche, puttra, servera till vad som helst. Komplettera med grönsallad för extra poäng.

Åsså en länk. Det finns flera olika varianter av bobbiner för broderigarn, men den här är nog den sötaste: Dachshund Embroidery Floss Bobbin.

Ha en fin fredag och en mysig helg kära vänner!

3 kommentarer

 1. 1
  Anna-G Johansson:

  En sådan där hund skulle jag vilja ha, eller flera helst. Jättesöt!
  Din fredag låter jätteskön. Jag har haft (? kanske har gett med sig) ont i huvudknoppen. Känns som att jag har nå´t virus i kroppen.

 2. 2
  Maja:

  En trevlig kväll önskas!
  Hoppas på produktiv helg och en skön advent!
  Kram Maja

 3. 3
  Wivi:

  Här blev det också lax – med spenat/ost”sås”. Gott gottigottgott.
  Trevlig helg!

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen