Anna syr

 

Flätor och musik

På två dagar utan uppkoppling hinner man 1) få rejäl abstinens och 2) sy en hel del.

De franska flätorna är hopsydda och jag funderar som bäst på ramar.

(Fortfarande risig bildkvalite, det är omöjligt att plåta inomhus nu.)

Jag hade funderingar på att åka in till Kerstin på Pastellen i dag men nu verkar det som att en snöstorm är på väg. Typiskt.Jag har varit utan bil i två veckor och nu när jag äntligen har den hemma så sket sig vädret. :( Med lite tur är det bättre i morgon och då kan jag hämta upp den där pressarfoten som jag har suktat efter sedan Syfestivalen och så kanske jag hittar någon ram till flätorna.

Nice People rullar på så sakteliga och nu har det blivit en ganska fin hög av färdiga block. Kaklådan som jag förvarar dem i börjar bli full. Dags alltså att organisera om i hyllorna så jag får en till burk fri.

De där blocken jag designade själv till NPNT, de har försvunnit någonstans i den digitala myrstacken. Själva grundmaterialet har jag kvar som tur är men de färdiga textblocken vette sjutton vart de har tagit vägen. Tänk om jag kunde vara lite mer organiserad, då skulle tillvaron bli betydligt enklare. *suck*

6 kommentarer

 1. 1
  Katarina:

  Härlig flättopp du fått ihop! Så milda och fina färger. Du broderar så fint också!
  Kram Katarina

 2. 2
  Wivi:

  Läckra flätor och såååå söta broderade block.
  Kram

 3. 3
  Jenny:

  Du får helt enkelt se till att äta lite mer kakor!! Förstår att du är ivrig på att få de fina flätorna klar, men ta det lugnt på vägarna. Kram

 4. 4
  Anna-Greta Svensson:

  Tack för alla tips!!!OH! Vad fin din flätade quilt blev!Jag skrev ut tipset om Faux Piped Bindning-det var smart!Tack igen!Kramis/A.G

 5. 5
  Maja:

  Den blir så vacker!!!
  Jag håller på att samla tyger av Joanna från Fig Three Quilts, som designat tygerna i dina flätor. Tänker göra en kvilt till dubbelsängen i dessa milda vackra nyanser!
  Hur stor är din kvilt just nu?
  Kram Maja

 6. 6
  Lizzan:

  Vilka härliga flätor!! Kommer bli en riktigt vacker quilt! Kram lizzan

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen