Anna syr

 

Dessa högar

Ett nytt projekt är på väg. Det ska bli en French Braid efter mönster från Jelly Roll Quilts.

Det var rullen med Breakfast at Tiffany’s som fick sätta livet till och nu har jag en rejäl hög bitar som ska upp på designväggen. Lagom projekt för nattens vakentimmar kanske.

På skärbordet ligger just nu rätt många högar. Jepp, jag är en högbyggare. Planerade och påbörjade sygrejer har en tendens att hamna i högar på skärbord, skrivbord, i bokhyllan och ungefär överallt. En av högarna består av nyinköpta tyger från serien Mrs Sew & Sew som jag föll tokpladask för. De röda tygerna till den planerade röda regnbågskvilten ligger i en annan hög, scraps i en tredje hög, materialet till bakelsekvilten i en fjärde – och allt som ligger travat i bokhyllan ska vi bara inte prata om. Pust.
Men glädjande nog är projektlistan kortare nu än i början på året så jag har hopp om att högarna glesar ut sig framöver.

Den första julklappsidén har förresten infunnit sig så nu kanske det blir några högar med sådant också. :)

Nya in på butikslistan: Kälarne Textil & Inredning i Jämtland och Christlmodeller i Uppsala.

7 kommentarer

 1. 1
  Birgitta i Arboga:

  Hm!

  jag skulle inte ha kollat länken du gav oss. Vilka häftiga tyger, men just nu FÅR jag inte köpa.

 2. 2
  Anette L:

  Jag gillar också högar :)

 3. 3
  Anna-G Johansson:

  Hu, jag har många högar utspridda jag med! Men det känns som att man kommit en bit på väg när man samlat ihop en hög!

 4. 4
  eva johansson:

  Visst är det härligt med högar…högar på högar ..så har jag
  det i min trångboddhet!!men trivs..Kramen<3

 5. 5
  ingrid:

  Vem har inte lite projekthögar liggande? Jag förstår att du gillade Mrs Sew & Sew, du har en liten svaghet för symaskiner! Ibland faller man bara för vissa tyger och varför inte!

 6. 6
  Jenny i Billdal:

  Har du grejerna i hög tycker jag du är duktig! Det är ju när de ligger lite här och där och ivägen på sybordet som de stör… Tygserien skulle ju kunna heta ”Anna syr”, eller hur? Lycka till med alla högarna!

 7. 7
  Anna:

  Jenny – det var optimistiskt tänkt, tack. :) Högar är onekligen bättre än jämn röra över hela rummet.

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen