Anna syr

 

Syrum och scraps

Så här ser det ut i syrummet i dag:

Lite scraps på skärbordet att ta rätt på men annars i hyfsat skick. Antar att det är bäst att skära ner och sortera bort dem innan jag börjar skära något annat, annars lär det bli rörigt igen ganska snabbt. :/

Jag har hysteriskt mycket scraps uppskurna nu och jag borde nog göra något med dem. Use it or lose it, som det heter. Kanske dags att börja sy log cabin-block?

I går hade jag ganska roligt åt ett inlägg av Barbara Brackman om Lone Star-kviltar: Out of Control. Hon har samlat ihop några härliga bilder på stjärnor som inte riktigt blivit som det var tänkt. :) Visst är det fantastiskt att kviltar kan bli så fina nästan oavsett hur misslyckade de är?

3 kommentarer

 1. 1
  Anna-G Johansson:

  Se där! Så fint det ser ut! Inser att jag saknar ett större skärbord, men det får inte plats helt enkelt!
  Jag är fortfarande helt utan riktig go, ska kanta min lilla hjärtekvilt, så den är färdig, men inte lyckad! Så kan det gå.

 2. 2
  Lizzan:

  Härlig ordning! Blir så imponerad på er som har sån diciplin att skära ner scrapsen på en gång. Ska nog ta tag i och börja skära ner mina.
  Ha en bra måndag!
  Kram Lizzan

 3. 3
  EvaLena:

  Tackar så mycket, nu är jag också inspirerad att skära scraps……………….ska börja om en liten stund……ha det bra

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen