Anna syr

 

Kubtoppen

De där dagarna när man är seg i huvudet, dem ska man nog ta vara på egentligen. De är perfekta till att göra saker som inte kräver hjärnaktivitet – som att sy ufon.

De sista y-sömmarna på kuberna blev färdiga i dag, liksom ramarna. Återstår att macka och kvilta, vilket kan tänkas vara ett jobb för en annan dag är huvudet när segt och händerna rastlösa.

7 kommentarer

 1. 1
  Anna-G Johansson:

  Men snyggt ser det ut!

 2. 2
  Lotta i S-vall:

  Såå snyggt , härliga färger :)

 3. 3
  Ann-Chrisitn i Svalöv:

  Oj så härlig! Värt arbetet med y-sömmarna!

 4. 4
  Inger K:

  Helläckra, hihi om jag är seg i huvudet så blir det definitivt inte så fina block sydda som dina.

 5. 5
  Jenny i billdal:

  Ser fint ut!! Men quilta när man är seg i huvudet… jag vet inte. Jag är ju lite ”quilt-rädd”, men det kanske är rätt melodi att bara köra en dag när man är seg. (borde ju inte vara så svårt att få till mao.) Har hört att ett (obs – bara 1!) glas vin kan göra susen också, om man ska frihandsquilta. Kram Jenny

 6. 6
  Anna:

  För mig funkar det bäst att jobba omsorgsfullt när jag är seg i skallen. Då känns det okej att sy långsamt, sprätta upprepade gånger, stanna upp och fundera och allt det där som jag inte tar mig tid till innan. Så enformiga pillprojekt (som massor av y-sömmar) är perfekta för såna dagar.
  Kviltning blir bättre för mig om jag tar det lugnt och långsamt, annars blir det snett och fort och bråttom.

 7. 7
  ingrid:

  Så fina y-sömmar!! det blev en jättefin kvilt!

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen