Anna syr

 

Gult är fint

Gult är en av mina favoritfärger. Tyvärr klär jag inte särskilt bra i gult :( men jag har gärna gula saker runt mig. Och gula tyger har jag svårt att motstå, de är så starka och glada och strålande. Gult passar faktiskt till det mesta om man hittar rätt nyans och sätter fart på vilken färgkombination som helst.

De härliga gula som jag köpte på Quiltstugan i måndags insisterade på att de vill ingå i en alldeles särskild gul kvilt och att det är dags att sy en sådan. Så vem är jag att säga emot? Jag har ju redan rätt många gula liggande och det börjar bli dags att använda dem.

Här kommer några inspirationsbilder, hittade på nätet som vanligt:

6 kommentarer

 1. 1
  Anne Karlsson:

  Hej, jag brukar ”smygläsa” din härliga blogg emellanåt, rolig och full av inspiration (kan behövas när man bor i ett quiltfritt område ;) ) ! Måste bara tala om hur överraskad jag blev över de gula quiltarna. Trodde att jag använde ALLA färger men inser att gult är en färg jag fullständigt glömt bort! De såg så annorlunda ut just för att de var GULA! Roligt att se och tack för alla idéer som du för vidare :)
  Anne

 2. 2
  Anne Karlsson:

  Oj, nu vet jag inte hur jag ska göra. Min kommentar väntar på godkännande, men hur gör jag? Jag har rtryckt OK.

 3. 3
  Anna:

  Anne – hej, så roligt att du gav dig till känna! Visst är det härligt när man drabbas av nya insikter sådär? Ha en fin dag och en trevlig syhelg!
  När kommentaren väntar på godkännande så beror det på att du inte har kommenterat från den aktuella mailadressen förut, och att jag bara ska kolla att det inte är skräpmail innan kommentaren publiceras. En säkerhetsåtgärd helt enkelt.

 4. 4
  Ann-Christin i Svalöv:

  Wow, trodde först att det var du som redan producerat första quilten, fick nästan andnöd! Läste vidare sen! Gillar den första och sista bäst, men gult är uppiggande!

 5. 5
  ingrid:

  Gult och vitt är häftigt! Jag gillar också den första kvilten lite extra!

 6. 6
  Maja:

  Hej Anna!
  Fastnade med andan i halsen!
  Trodde först att du sytt den stora kvilten på några dagar!!!
  Gult är underbart och särskilt den som går mot ockra!
  Kram

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen