Anna syr

 

Solsken, nyckelpigor, bonustexter

Några nya block i Nice People Nice Things:

Ladybugs var riktigt, riktigt tråkig att sy. Antagligen för att svart och rött ihop inte är min påse och för att det var så plottigt. Men Sunshine var härlig, orange gör mig glad. Och så var den ju lite enklare. :)

Ni kommer väl ihåg att det finns fyra bonusblock till NPNT att ladda ner? (Länkar finns i detta inlägget.) Men det är bara bilder, inga texter. Så i dag har jag letat rätt på några citat som passar till och layoutat textblock. Ska bli kul att sy några helt unika block! Nyfikna? Håll i hatten, bilder kommer efter hand.

Systiltjen håller i sig, förutom det lilla broderandet i tevesoffan. Jag har inte rört symaskinen på säkert tre veckor och det känns rätt konstigt. Jag hoppas att kreativiteten dyker upp snart igen, jag saknar den. Men jag tror att jag måste röja upp lite i huvudet och vardagen först innan det släpper.

4 kommentarer

 1. 1
  Annika H:

  Hej Anna,
  Så fina block du gjort och jag är imponerad att du letat texter till bonusblocken. Skall bli spännande att se när de är klara!

 2. 2
  Maja:

  Jag är så imponerad att ni som sytt dessa orkat med!
  Visst är dom fina, men nej. Jag orkar inte med detta.
  Ska bli så roligt att se era kviltar sen!
  kram

 3. 3
  Eva:

  Grattis till körkortet :)

  Då är ett moment borta ur huvudet nu, så snart kanske det dyker upp något från symaskinshörnan.

  Kram Eva

 4. 4
  märit:

  mycket snygga, skulle verkligen vilja prova på detta. Grattis till friheten som det blir med körkortet i näven kram märit

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen