Anna syr

 

Saxar för alla smaker

14 Cool and Innovative Scissors finns alla sorters saxar man kan tänka sig och några till. En fingersax eller en dubbelsax, någon?

6 kommentarer

 1. 1
  Anette L:

  Jag såg en sax på Designtorget häromdagen med ännu fler blad, så man kunde klippa gräslök till midsommarsillen i ett enda klipp typ ;o) Tur att det finns uppfinningsrika människor! :)

 2. 2
  Anette L:

  Den visas på din länk…. Om jag bara hade kollat först ;P

 3. 3
  Anna-G Johansson:

  Hmm, får mig att tänka på att jag skulle behöva en ny tygsax. Min har slöat till. Kryddsaxen såg jag också på Designtorget, mycket fiffig. Maken undrade varför jag inte köpte den, när jag stod och hackade dill häromdagen.

 4. 4
  ingrid:

  Jag är inte säker på om jag tycker dubbelsaxen verkar så listig, jag skulle säkert lyckas klippa något jag inte tänkte klippa med det andra bladet. Då har jag hellre 2 saxar med olika blad. Jag tror man måste träna med den lilla fingersaxen för att klippa exakt, men för att bara klippa trådar kanske det är en fiffig ide.

 5. 5
  Pernilla i Skultuna:

  Hej! Din blogg är mycket inspirerande och jag är ofta in och kikar på den. Därför vill jag ge dig en award. Du hittar din award på min blogg: http://www.pernilla.linered.se .

 6. 6
  Malin i Vallentuna:

  Tokiga ting.. ;-)

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen