Anna syr

 

Nytänkande tidningar?

Hej å hå, här händer det inte så mycket. Jag har röjt lite i syrummet/arbetsrummet men det är fortfarande mycket kvar att göra. Den enda sömnad jag tar mig för är lite broderande i tevesoffan om kvällarna. Bättre än inget men jag önskar att jag hade den där stora härliga sylusten.

På torsdag är det grannskapets pysselkväll. Jag ska nog ta med mig symaskinen dit och försöka komma loss med något enkelt. Skulle vara fint att göra färdigt kuberna till exempel, det återstår bara några bitar i kanterna innan toppen är klar.

Judy Laquidara skrev härom dagen om kvilttidningar och vad hon önskar att de skulle göra för att bli lite mer nytänkande och inspirerande. Riktigt rolig läsning! Vad sägs om att annonsörerna får skicka med tygprover? Eller att tidningen följer en kviltare under ett år och ser vad hon har för sig? Läs kommentarerna också.

Den här maffiga stjärnan sydd av stadkanter blev jag alldeles inspirerad av. Tutorial finns här.

3 kommentarer

 1. 1
  Annette:

  Hej Anna,
  Kanske en liten utmaning skulle få dig ”att komma loss”. Försöka återskapa Quiltkonvaljens logga? Jag fick en fotostatkopia förra träffen på hur den ser ut.
  Hör av dig. Kram

 2. 2
  Maja:

  Hej Anna!
  Hade just sett stjärnan och insett att det var över 20 sidor att ladda ner så det struntar jag i, men ville kolla hur du har det.

  Ingen liten ”kviltbacillusk” med de andra förkylningsbacillerna?

  Tänkte också passa på att TACKA för den fina CharmPacken som jag vann av dig!
  Är rädd för att jag kommer att vara lite snål med dom, men när jag pillat på dom ett tag så blir det kniven!!!

  Tack och kram!
  Maja

 3. 3
  Lizzan:

  Ja tänk om den där sylusten som brukar härja runt i kroppen kunde komma tillbaka på allvar. Köper på mig tyger i väntan på…
  Kram Lizzan

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen