Anna syr

 

Trevliga skor

Skor, det är trevliga saker. I alla fall enligt NPNT.

Själv anmäler jag nog en avvikande åsikt. Skor är bara trevliga om man har fötter som inte gör ont. Annars slutar det med fossingar in every colour. Nåja, broderiet blev i alla fall bra och inte gjorde det ont heller. :)

Jag har hittat en second hand-butik här i byn, det var avgjort väldigt trevligt. Det blev lite shopping där: två blomkrukor, en liten vas och en Bilar-bok med ljud till Fyraåringen. Det ska finnas en second hand till men den har jag inte lokaliserat än. Får stoppa ner kartan i ryggsäcken så jag kan leta nästa gång jag åker ner på stan.

2 kommentarer

 1. 1
  Wivi:

  Håller med dig om skorna. Kul att göra fynd i second hand-affärer.
  Kram

 2. 2
  Maja:

  Fast mina fötter är så knäppa så hittar jag skor som faktiskt passar så köper jag gärna några par av den sorten.
  Nu ska jag sätta lacehjärtan på 3 par joggingskor som är trasiga på exakt samma ställe!
  Skulle vilja hitta ett par snygga skinnskor som passar utan att blodvite uppstår och som inte kostar som en tandläkarräkning!!!
  Kram

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen