Anna syr

 

Fyra kilo tidningar

I dag fick jag hem ett efterlängtat paket: 20 nummer av Quilters Newsletter från 2005, 2006 och 2007. Fyra kilo, det är väl lagom mycket läsning?

QN är en av mina favorittidningar. Jag gillar att de har många avancerade och svåra mönster (de har enklare också) och lägger fokus även på kviltningen, inte bara ”quilt as desired”. Här finns massor av blandad inspiration, helt enkelt.

Jag har massor av gamla QN och kan bläddra i dem om och om igen. Varje gång hittar jag ny inspiration, beroende på var jag befinner mig själv just då.

I kväll ska jag sy en stund på mina kuber och sen blir det härlig tidningsläsning i sängen.

5 kommentarer

 1. 1
  Ann-Christin i Svalöv:

  Förstår att du behöver MYYYYCKET kaffe om du skall bläddra igenom alla de tidningarna. Visst är det roligt att man hittar ny saker i tidningar man läst 10 gånger tidigare!

 2. 2
  Wivi:

  Då har du att göra ett tag framöver. Jag håller fortfarande på med tidningen jag fick av dig :) Den ligger bredvid TV-fåtöljen så jag kan läsa lite varje gång det är reklampaus.
  Kram

 3. 3
  Anna-G Johansson:

  Jag prenumererade på QN på 90-talet, så jag har faktiskt sparat flera årgångar. Håller med om att den är jättebra, och man hittar mycket inspiration, som du säger.
  En annan bra är Qiltmaker som har många fina mönster.

 4. 4
  Monica A:

  oj, vad härligt! Hur fick du tag på denna skatt?
  kram Monica

 5. 5
  Anna:

  Monica – jag köpte dem av Christine som brukar sälja på Tradera. Hon har massor av lappteknikgrejer. http://web.me.com/chrispbrev

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen