Anna syr

 

Erins applikationer och mitt skärbord

Apropå gårdagens videolänkar: Erin från One Piece at a Time har också börjat en serie med tutorials, och hon visar hur hon gör applikationer. Den kommer jag att följa, hon gör så vackra arbeten.

Jag tog mig en närmare titt på mitt skärbord i dag. Ingen munter syn. Mitt bord har blivit den allmänna avstjälpningsytan i sy/arbetsrummet och är översvämmad av mina syprylar, leksaker och saker som ska fixas. Och sybordet är ungefär lika festligt det.

De projekt jag har framme för tillfället är:

* kuberna, som jag är lite trött på efter hundramiljonertriljoner y-sömmar,

* bakelsebonaden, som inte har lämnat designväggen än eftersom jag inte blev nöjd med hur de sydda blocken ser ut ihop med panelerna,

* och en vikekloss jag tråcklade färdigt alla bitarna till för att sedan upptäcka att de inte passade i storlek utan måste göras om.

Bara motsträviga saker alltså. Inte undra på att sylusten tackade för sig och for på semester. Något säger mig att den kommer tillbaka så snart rummet är rent och snyggt och något mer inspirerande lockar från lådorna.

En kommentar

 1. 1
  eva i Borlänge:

  Hej Anna!
  Och tusen tack för tipset om applikationsvideon. Den kommer jag att försöka följa eftersom det varit en önskan länge att få riktig handledning och hon gör dessutom jättevackra saker!
  Visst är det lite tråkigt när man hamnar i ett läge med bara motgångar när man så gärna ”vill och försöker” komma nån vart. Men ibland är det ju sådär och vi vet ju att det går över, allrahelst om man städar lite och det finns ett rent och färdigt bord att återvända till och sätta igång alla kreativa lustar.
  Du ska se att lusten ligger där under någonstans och väntar på dig. Lycka till!
  Hälsningar
  eva

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen