Anna syr

 

Vinn ett ex av The Quilt Life

Jag har ett exemplar av The Quilt Life nummer 1 till övers. Någon som skulle vilja ha den?

Det är en riktigt trevlig tidning, snyggt gjord och med intressant och varierat innehåll. Inte så mycket mönster men med gott om läsning – intervjuer, artiklar och bilder. Och med ett utvikningsark i mitten med en stooor kviltbild.
Detta numret är förresten slut på förlaget så detta kanske är din enda chans att komma över ett. :)

Lämna en kommentar med ett roligt tips, en länk eller något annat matnyttigt/underhållande så drar jag en vinnare på söndag.

10 kommentarer

 1. 1
  Ann-Christin i Svalöv:

  Ställer mig i lottkön och hoppas på att turen är med mig!

 2. 2
  lisbeth:

  En ny tidning, My Quilt har sett dagens ljus…
  full av fina mönster…
  Då står jag med i kö…

 3. 3
  Agneta:

  En länk med många videon om frihandsquiltning är mitt tips
  http://freemotionquilting.blogspot.com/
  Kram

 4. 4
  Monica A:

  Hej,
  En Give-away vad kul!
  Mitt bästa tips! Här kommer några stycken:
  Träffa andra och sy tillsamans, är ett bra sätt att hålla syångan uppe.
  Var noggran och stressa inte. Jag försöker ha mantrat i skallen ”jag syr för att det är roligt inte för att bli färdig”

  kram Monica A

 5. 5
  Wivi:

  En tidning av Ricky Tims vill jag gärna vinna.
  Hade tänkt tipsa om bläckfisken men när jag skrollade neråt såg jag att du redan hade den länken. Kan tipsa om http://www.modabakeshop.com/ över huvud taget för där finns massor av roliga saker att sy.
  Kram

 6. 6
  Maja:

  http://stashmanicure.blogspot.com/

  På denna bloggen föreslås det i dag att man ska ha en tävling om att använda de fulaste tygerna till en kvilt- Stoppa ner fultyger i en påse och tvingas använda åtminstone 90% av påsens innehåll till kvilten.
  Gärna lägga till tyger, men minst använda sig av de begärda 90%.

  Även om jag kanske inte kommer att delta så tycker jag att det är en rolig ide.

  Faktum är att jag har ju redan gjort det i våras när jag testsydde ett mönster. Jag plockade ut fultyger ur lådorna och sydde en kvilt som jag var övertygad om skulle bli jätteful!
  Jag blev jätteförvånad! Den blev faktiskt FIN!!!
  Kanske skulle visa den på min blogg i morgon!

  Tidningen kulle jag gärna vinna eftersom jag är lite sur över att ha köpt en dublett i dag! Så går det när man har ”huvudet under armen”!
  Kram

 7. 7
  Laila L S:

  Jeg deler to lenker til enkle og raske små ting man kan lage til seg selv eller som en liten gave til noen, og håper jeg er så heldig å vinne.

  http://sometimescrafter.blogspot.com/2009/04/tutorial-fabric-scrap-basket.html

  http://sheilasquilteverden.wordpress.com/2010/05/15/glass-brikker/

 8. 8
  Jenny i Billdal:

  Oj, har funderat lite på det här med tips… hade en tanke om att kanske komma med nåt boktips, men sen kom jag på att min största inspirationskällor just nu är: SCRAPS! Att ha olika bitar tyg i en hög ger nya tankar och inspiration måste jag säga. Att plocka med dem och lägga ihop olika – ofta helt oväntade – kombinationer är kul! Funkar lika bra med olika större tygbitar. Jag har mina tyger färgsorterade, men när jag använt eller haft framme så orkar jag inte sortera tillbaka. Då hamnar de i en skokartong (den lite smalare varianten) huller om buller och ibland blir det fullträff på tygmöten, om ni fattar hur jag menar.
  Här är bild: http://tankaromtyg.mittspejs.se/P2891449
  Och som motsats till detta kaos-tips: städa syplatsen. Då blir man genast sugen på att ta fram nytt och stöka ner igen :-)
  Kram Jenny

 9. 9
  Ullis:

  Hej Anna! Självklart är jag sugen på tidningen. Köpte Juli-numret och gillade det.
  Här kommer ett tips om hur man kan göra med rester av avslutskanter; http://quiltoholiker.blogspot.com/2010/07/bindings.html
  Kramar Ullis

 10. 10
  Eva:

  Hej!

  Hoppas att turen är på min sida och vinner,
  Kram EvaA

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen