Anna syr

 

Baddräkt och galon

På Ohlssons i Gävle handlade KM och jag en märklig kombination: Baddräktstyg, galontyg, snören och snörstoppar. Och jeansnålar.

Nu kan en läsare med yvig fantasi kanske tänka att det kan bli ett riktigt kinky plagg av det, men så roligt ska vi inte ha. Nej minsann, fy på er! Det är i själva verket material till de objektivpåsar som KM har bett mig sy till hans objektiv. Det ska vara med fukt- och stryktålig vadderad botten, luddfritt foder och dragsko. Utsidan blir i vanligt bomullstyg.
(Prova gärna en bit baddräktstyg som dammtrasa, det riktigt suger åt sig damm.)

Tre påsar ska det bli med olika längd och bredd. Jag har dragit mig lite för det här, jag är ju ingen stor väsksömmerska och här ska saker passa och funka. Men nu är det dags. Jag återkommer med rapporter i veckan. Uppmuntrande tillrop och tips mottages med största tacksamhet.

6 kommentarer

 1. 1
  Eva:

  Heja på!
  Det här fixar du.

 2. 2
  Åsa:

  Det fixar du lätt!
  Hur går det med täcket? Snart klart?

 3. 3
  Anna:

  Tack Eva och Åsa! Nu är det skarpt läge här, ska bara röja undan lite bråte och sen är det sydags.
  Täcket går det bra med, bara kanten kvar att handsy.

 4. 4
  Ullis:

  Det kan onekligen låta lite kinky ;o) Jag är övertygad om att du fixar det galant! Kramar Ullis

 5. 5
  Wivi:

  Klart du fixar det lätt som en plätt!
  Kram

 6. 6
  ingrid:

  Jag är övertygad om att för en tjej som kan sy så underbara kviltar så kommer det att gå som en dans att fixa några påsar till objektiven!!
  Nåt annat: den kviltboken jag pratade om kom fram i flytten: den heter ”Quilting makes the quilt” av Lee Cleveland och är utgiven av That Patchwork Place 1994.
  Vill du låna den så kan jag skicka upp den!

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen