Anna syr

 

Syrummet tar form

Härom dagen möttes jag av en vacker syn när jag hämtade posten.

Ett USPS-kuvert som haft en hård resa.

Två honey buns var det, Essence av Sandy Gervais och Nostalgia av April Cornell. De var på rea och jag kunde inte motstå dem.

1,5-tumsremsor i alldeles ljuvliga färger

I går sydde jag en stund i mitt nya syrum. Gissa om det kändes bra? Först kviltade jag på Shakespeare ett tag och sedan skar jag till några fler block till Sypressernas log cabin-projekt. Blocken är så roliga att sy att jag tänkte utöka den lite mer innan jag syr ihop den. Det blir lite bättre proportioner också med tolv set i stället för åtta.

Gott om plats på sybordet, perfekt när man ska kvilta. Hyllan ska jag städa, sen någon gång.

Det här blir hela familjens hobbyrum. Datorer för maken och sonen, sygrejer för mig. Kassen på golvet innehåller scraps som ska skäras upp. Det blir nog mestadels 1,5-tumsremsor och kanske lite snäckskal.

En annan glad nyhet är att vi äntligen har fått hyllplan till garderoberna så nu kan vi packa in kläderna. Ska bli skönt att bli av med röran i sovrummen. Det har sina nackdelar att bo i hyresrätt märker man efter att ha bott i villa och skött allting själv.

3 kommentarer

 1. 1
  Jenny i Billdal:

  Vad fint ni får det! Härligt att du fått lite ”aktiv sytid” förstår att abstinensen varit svår. Vad härligt med en scrapskasse! Som en sån där jättestor godispåse som de hade i Pippifilmerna. Mums!

 2. 2
  Anna-G Johansson:

  Hmmm, de där honungsrullarna ser riktigt ”goda” ut! Månntro vad du tänker göra med dem?
  Ert hobbyrum kommer att bli fint när ni fått alla sakerna på plats.

 3. 3
  Maja:

  Vilket rum!!!
  Så härligt och mysigt!
  Där kan du sitta och roa dig av hjärtans lust medan sonen och mannen ”leker” med sina maskiner!
  Grattis! Det börjar ju verkligen arta sig!!!
  Trevlig midsommar!
  Kram

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen