Anna syr

 

Attans igen, eller några riktiga svordomar

Min symaskin har ballat ur. I går, mitt under frihandskviltningen, började den sega ihop och sen tog det stopp. Hjulet går knappt att vrida, det är som tuggummi i mekaniken. Jag såg inget fel undertill, bara lite damm, så det måste vara något inne i maskinen.
Hur sjutton kan det hända här jag hade den på service för bara en månad sen? Och typiskt nog kan jag inte utnyttja servicegarantin – jag kan ju inte gärna skicka den till Malmö. Nej, jag får lämna in den på den lokala Husqvarnabutiken och hoppas att de kan fixa den. Stora suckar och många fula ord.

7 kommentarer

 1. 1
  Eva:

  Vilken otur, hoppas det fixas lätt.

  Kram

 2. 2
  Birgitta i Arboga:

  Vilken otur!
  Gäller inte garantin överallt?

 3. 3
  Anna:

  Birgitta – nej, servicegarantin gäller hos den som har utfört servicen. Köpegarantin gäller fortfarande men då måste jag skicka maskinen till England där jag köpte den och det har jag inte lust med. Tror inte att det var värt det lägre inköpspriset i längden. :(

 4. 4
  Maja:

  Så tröttsamt!
  Typiskt att det händer när ni precis flyttat! Just det du beskriver hände med en av mina gamla maskiner, men jag har ju turen att ha Patrik ca: 8-9 busshållsplatser från mig!
  Det har hänt att jag ringt och låtit honom lyssna genom luren på konstiga ljud!
  Snacka om service!
  Kanske dags för 7700 nu? Du var ju ”sugen” på en.
  Kram Maja

 5. 5
  Wivi:

  Samma sak råkade jag ut för och ”doktorn” sa att massor av damm hade hamnat i drivremmen så att den inte gick runt.
  Skicka räkningen till dem som utförde servicen i Malmö :)
  Kram

 6. 6
  Anna:

  Wivi – ska bli intressant att höra om det är samma sak här.

 7. 7
  eva johansson:

  Det är väl typiskt otur….säkert en miss från den skånska dotorn.Hoppas det löser sig!Kram

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen