Anna syr

 

Lådor och länkar

I onsdags satte jag upp symaskinen och kviltade färdigt Tänk rosa. Nu återstår bara att hitta lukkekanten som jag vet finns någonstans. Jag har väl säkert tio lådor att välja mellan och vid en första mellanletning dök den inte upp. Inte heller hittade jag tyget som jag har tänkt sy en kjol av till sommaren. Däremot hittade jag två gamla halvfärdiga broderier och massor av broderigarn som jag fått när en släkting rensade sitt syrum.
Jag får nog vänta tills jag har fått upp tygskåpet och rensa igenom alla grejer ordentligt om jag ska få någon ordning efter den här flytten.

Är det inte typiskt att man får värsta sylusten när man är förhindrad att ta tag i sina projekt? :)

Lisbeth hittade resultatet av världsrekordförsöket i hexagonkvilt som vi var med på i höstas. Det blev en gigantisk kvilt, 2,5 meter bred och 108,8 meter lång, som består av 152.636 hexagoner. Skulle tro att det är ett världsrekord.
Vi var nio personer som träffades för att sy hexagonblommor till kvilten.

Lite fler länkar från de senaste veckornas irrfärder på nätet …

Make it easy – underbara kattbilder att må bra av

Blogger’s Quilt Festival – kviltutställning på bloggar

Online Quilt Museum – kviltmuseum

See For Yourself Videos – kviltvideor av Cynthia England

2 kommentarer

  1. 1
    Wivi:

    Kul att du kommit igång med symaskinen igen. Lycka till med uppackningen av alla tyger.

  2. 2
    Lilla Marilla:

    Tack för tipset om Blogger’s Quilt Festival!!!!

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen