Anna syr

 

Helgsytt, filmtips och gebort

I går fick jag lite sytt. Jag gjorde färdigt kjolen (hittade till slut både kjoltyg och linningstyg i lådorna) men den blev inte riktigt som jag tänkt. Får gnugga geniknölarna lite mer innan det blir bra.

På förmiddagen var jag och mina nya trevliga grannar Sarah och Carola på den lokala loppisen och vi fyndade lagom mycket allihopa. Mitt fynd var detta:

Två förtryckta dukar med ramar av ljuvliga linnéa, en broderibåge och tre dockor pärlgarn för 20 kronor.

Jag lär inte brodera dukarna så jag tänkte ge bort dem ifall någon är intresserad. Vill du ha dem? Lämna en kommentar i så fall, och om flera är intresserade så drar jag ett namn i morgon.

På kvällen såg vi Julie and Julia som var riktigt bra. Rolig, mysig och varm film som jag rekommenderar varmt. Meryl Streep är lysande som alltid i rollen som den amerikanska matlagningsstjärnan Julia Child, och Amy Adams spelar Julie som åtar sig att laga alla rätterna i Julia Childs franska kokbok på bara ett år. Fina porträtt, fint berättade historier och massor av smaskig mat.

4 kommentarer

 1. 1
  Hannah:

  Jag vill jättegärna ha dukarna! Jag tycker mkt om att brodera och Linnéa är min favoritblomma!

 2. 2
  Wivi:

  Ett alldeles lagom semesterbroderi med söta linnéor. Vill gärna vara med i utlottningen.

 3. 3
  Lotta i S-vall:

  Jaaaa jag vill jätte gärna vinna ditt broderi ? Älskar ju linnéor.
  Välkommen ska ni vara åxå till lite mera våra bredd grader.
  Inte såå långt från mej :))

  Ha de gott

 4. 4
  Eva:

  Hej!

  Jag vill gärna vinna dukarna så skulle jag sy dem till min dotter som heter Linnea.
  Kram EvaA

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen