Anna syr

 

Sykväll och pyttetopp

I kväll ser jag fram emot en helkväll i syrummet. Jag har sytt en massa scrapsblock, tillräckligt för två pyttetäcken. Ett av dem är redan hopsytt och nu är det dags för det andra. Baksidan sparar jag nog till en annan gång.

Pyttetäcke av scraps, hopsytt på Featherweighten.

Sen ska jag skära upp lite mer scraps att sy av i morgon. Det finns en hel del att ta av. :)

Featherweighten är väldigt trevlig att sy på nu när jag har vant mig vid den. Jag saknar förstås den automatiska nålträdaren och nålstopp uppe/nere men i övrigt är den hur bra som helst. Eftersom jag inte har hämtat Janomen från service får lilla FW följa med på pyttetäckesträffen i morgon. Ska bli kul!

En helt annan sak – jag har sent omsider äntligen gått med i Facebook. Om man vill hitta mig där kan man kika här.
Jag jobbar på att lägga in min FB-status här på bloggen men det var lite lurigare än jag trodde.

Hoppas ni alla har en lika trevlig kväll som jag tänker ha!

4 kommentarer

 1. 1
  Maria G:

  Åh! Jag gillar sån´t här!
  Det är så läckert!!!
  Maria

 2. 2
  Wivi:

  Vilka läckra tyger!

 3. 3
  Lilla Marilla:

  Jättevackert, fin design och läckra färger.

 4. 4
  Carina i Furulund:

  Ännu läckrare i verkligheten. Tack för dagens syträff.

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen