Anna syr

 

ÖQ och flyttfix

I lördags var det Öresundsquiltarna och det var trevligt som vanligt. De var sista gången för mig och det var lite sorgligt.
Öresundsquiltarna firade förresten sex år och bjöd på smaskiga tårtor.

Månadens butik var BeoBeo från Danmark och de hade massor av fatquarters med sig, bland annat en enorm samling av grönsakstyger. Jag hade föresatt mig att bara köpa något ton-i-ton eller enfärgat orange till Dear Jane men det hade de inte. Jag kom ändå inte tomhänt hem, där var ett svart tyg med klövrar på som jag inte kunde motstå och ett annat svart som kunde vara bra att ha.

Inte kan man motstå de här fina klövrarna?

Inte kan man motstå de här fina klövrarna?

Det var också en visa och berätta-stund och där var mycket fint att se. Jag passade på att visa min Baltimore blues-duk som jag höll på att sy lukkekanten på.

På eftermiddagen började vi tokröja inför visningen på söndagen. Syrummet såg ut som om någon hade slängt in en handgranat där. Problemet är att jag inte har något bra ställe för mina halvfärdiga projekt och de tar upp säkert halva skärbordet. Lösningen blev att plocka bort lite klädtyger och udda stuvar ur det stora skåpet och från hyllorna och lägga upp på vinden.

Var i hela friden kommer allt detta ifrån? Är det verkligen mitt?

Var i hela friden kommer allt detta ifrån? Är det verkligen mitt?

Enligt mäklaren gick visningen bra. Åtta par/familjer har här och tittade så nu väntar vi på att det ska komma bud.

På söndagkvällen fick jag feber och har legat utslagen i soffan hela måndagen och halva dagen i dag. Jag som verkligen inte har tid att vara sjuk, jag har redan alldeles för mycket jobb som ligger efter. Allt runt flyttplaneringen och husförsäljningen har tagit mycket tid i anspråk.

3 kommentarer

 1. 1
  Eva:

  Krya på dig vännen.
  Kram

 2. 2
  ingrid:

  Lycka till med husförsäljningen!
  8 kassar är väl ingenting!! Jag vågar inte tänka på hur mycket prylar jag har,
  1/2 kubikmeter eller så om det nu räcker.

 3. 3
  ingrid:

  Glömde krya på dej förra gången! Eftersom man alltid tycks bli sjuk när man har minst tid är man kanske mottagligare då?

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen