Anna syr

 

Lyckad kurs

Kursen i går gick riktigt, riktigt bra – om jag får säga det själv. Alla förstod tekniken och jag lärde mig en hel del om hur jag ska lära ut den. Det var jättekul, tiden bara forsade iväg och plötsligt var det dags att packa ihop.

Förutom kurssömnaden har jag inte sytt på flera dagar så det ska bli kul att sätta nålen i något i helgen. Men det hinns nog inte så mycket sömnad, jag får försöka jobba i kapp en del efter all sjukdom och andra tidstjuvar. Det kanske kan bli lite broderat framför teven i alla fall.

Ett par länkar kanske kan passa nu inför helgen?

35 Unusually Creative Pillows – massor av riktigt udda och roliga kuddar.

Tutorial: baby food jar pincushion – söt nåldyna gjord av liten glasburk

En kommentar

  1. 1
    Eva Nordin:

    Vilka häftiga kuddar. Det skulle vara roligt att sy de gamla NES-kontrollerna och ge sönerna i julklapp:))

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen