Anna syr

 

Duvor med fula vingar

Ett stillsamt och milt block blev det, Peace. Ljusblått, duvgrått och aprikos/guld.

Dumt nog  bestämde jag mig för att ändra formen på vingarna – jag gillar inte att de ser ut som uppochnervända hjärtan så jag gjorde dem släta i botten. Sen insåg jag att den där j*kla blå linjen är väldigt svår att bli av med. Den har blivit lite blekare med hjälp av tygsuddgummi men det syns fortfarande.

Så nu funderar jag: Ska jag låta det vara, ska jag sudda mer eller ska jag sprätta och brodera rätt? Knepigt. Jag får nog sova på saken ett tag och se om jag fortfarande bryr mig om det om en månad.

6 kommentarer

 1. 1
  Jenny i Billdal:

  Men turbo-Anna, rackans vad du e snabb med broderinålen! Blir så fint!! Så här på datorn tycker jag inte att det syns så vidare tydligt, den blå linjen. Men det kanske blir en sån där grej som du går omkring och tänker/irriterar dig på – i så fall är det väl bara att sprätta. Annars är jag en stor förespåkare för att låta sprättaren ligga :-)
  Ha en skön helg! Själv kör jag lite kolhydratsladdning innan vi ska bege oss på Barn-&Babymässa i stan. Kram Jenny

 2. 2
  Anna:

  Jenny – det är inte klokt hur mycket man kan få gjort på sina broderier när man sitter med en febrig Fyraåring och tittar på teve i två dagar. :) Ha så mysigt på mässan, klappa bebben och ha en riktigt trevlig helg själv!

 3. 3
  My:

  Du, färger försvinner av sig själv så småningom, det gör det på mina block iallafall :) Kram

 4. 4
  Inga-Lill:

  Hejsan Anna
  Jag tycker det är fint som det är. Fast jag är ju svag för blå färger och nyanser. Ha en fortsatt bra dag.

 5. 5
  Anna:

  Tack My och Inga-Lill, jag tror jag gör så att jag väntar och ser om strecken försvinner av sig själva.

 6. 6
  ingrid:

  Jag tycker också det är snyggt som det är med raka kanter. Det blå syns inte så bra i datorn i alla fall. Är det inte så att de blå linjerna försvinner med vatten/tvätt?
  Du kan väl pröva m pyttelite för det kan ju inte vara så att det ska blöda om färgen för då skulle ju broderierna kunna bli förstörda vid vattentvätt!
  Jag tycker INTE du ska sprätta i alla fall. Jag börjar lära mej att man ska lita på sin magkänsla. Det som känns RÄTT från början är oftast det som känns rätt i längden.

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen