Anna syr

 

Två symässor på två dagar

Det var riktigt trevligt på symässan i går. Mellan 9 och 13 stod Eva och jag i pyttetäckesmontern och berättade om projektet och visade kviltar. Vi pratade med många trevliga damer i alla åldrar och många var nyfikna och intresserade. Förhoppningsvis kommer några att verkligen komma med och sy!

Det var också roligt att träffa bekanta och särskilt att träffa några bloggläsare som kom och sa hej.

Efter monterpasset åt vi lunch tillsammans med Lisbeth och gick sedan på shoppingtur. Jag handlade lite sybehör (synålar, maskinnålar, måttband och trådvax) och några fatquarters.
Det var inte någon lysande mässa i år tyvärr, det var inte så många quiltbutiker som det varit tidigare år men desto fler helt irrelevanta butiker. Varför säljer man smink, smycken och kvastar på en textilmässa?

(Om ni undrar varför det här inlägget är lite bildfattigt så beror det på att vi just nu är hemma hos mina föräldrar och jag får inte in bilderna i mammas dator. Men så snart jag är hemma kommer bilderna från mässan.)

Den andra symässan går av stapeln i Sandviken i dag. Det är Antik- och Syfestival och vi ska åka dit om en stund. Kameran får följa med och det kommer bilder så snart jag kan lägga upp dem.

Ha en trevlig helg, kära vänner, och lycka till med dagens sömnad!

9 kommentarer

 1. 1
  Marie Engkvist:

  Hej!
  Jag var också där. Jag hade lillkillen med mig, så det var inte tid (hans tålamod) att prata. Idag har jag startat min egen Zoomin sida, inte så innehållsrik än, men jag hoppas kunna bygga upp den snart. Bara jag förstår alla finesserna.

  Ha det bra!

  /Marie

 2. 2
  Anna:

  Marie – nej mässor är väl inte någon favoritgrej för små barn direkt. Då hjälper det knappt ens att muta dem. :)
  Du kan väl hojta till när du får upp din zoomin så jag får se vad du har sytt?

 3. 3
  Ingrid:

  Det var ju bra med en heads-up att det inte fanns så mycket kviltbutiker! Jag hade tänkt åka dit idag, men då kan jag ju faktiskt spara mina 120:-.
  Jag vill gärna vara med och sy pytte täcken, så nästa gång kan du väl höra av dej eller kan jag anmäla med någonstans?

 4. 4
  Ingrid:

  Hoppsan stavfel!
  Anmäla mej ska det vara!

 5. 5
  Ingrid:

  Jag gick in o kollade på lönken för att se om det var det Sandviken jag trodde.
  Det är nästan mina hemtrakter, jag är uppvuxen i Gävle. Då har fyraåringen fått se lite mer snö nu då, för sist jag pratade med min systerdotter sa hon att ”allt är vitt” fortfarande. Hoppas du hittar något fynd på kviltfronten, det är ju alltid kul med nya ”butiker”

 6. 6
  Marie Engkvist:

  Hej Anna!
  Nu är den igång. Här är adressen.
  http://tostarp.zoomin.se

  Här är det påsklov, men symaskinen är på service. Så det blir nog inte så mycket sytt.

  Ha det gott.

  /Marie

 7. 7
  Lilla Marilla:

  Berätta lite mer om pyttetäcken. Jag har läst 2 av dina inlägg men hur kan man komma med och sy? Är det on-line eller lokala träffar?

 8. 8
  Anna:

  Lilla Marilla – jag återkommer med ett inlägg om pyttetäcken i veckan. Jättekul att du är intresserad!

 9. 9
  Anna:

  Ingrid – jag återkommer med mer info om pyttetäcken.
  Jag visste inte att du kommer från Gävle – jag är uppvuxen strax utanför Gävle själv. Kul! Det var massor av snö däruppe och Fyraåringen har byggt snölyktor med sin mormor. Han var lyrisk!

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen