Anna syr

 

Nice people och trevliga vänner

Äntligen stod prästen i predikstolen. Eller rättare sagt, äntligen har jag satt nålen i BOM:en NPNT, Nice People Nice Things.

I går hade vi en extrainsatt sykväll med Sypresserna i stället för den som vi fick ställa in förra veckan. Vi var fem tappra som samlades och sydde från 17 till 21:30. Jag fick gjort några handsydda sömmar på ett UFO jag jobbar på och sen började jag som sagt äntligen på NPNT.

Pink lemonade en liten bit på väg

Pink lemonade efter kanske en timmes broderande

Jag valde ett ljust Kaufmans Fusions till bakgrundstyg och det blir riktigt fint. Färgerna på tyger och garn blir inte superkoordinerade utan jag tar det jag hittar av glada färger. Antagligen mycket grönt och en del orange, rosa och brunt. Kanske till och med lite rött, lila och blått där det passar? Ju fler färger desto bättre är mitt motto. :)

De trevliga vännerna sydde på NPNT (Eva), löpare till hallen (Lotta), något blombroderi (Carmen) och en ny syask (Lisbeth). Vi fikade mandelkubb och chokladkex, drack te, tittade i tidningar och hade allmänt mysigt.

2 kommentarer

  1. 1
    Wivi:

    Låter som en helt OK kväll :)

  2. 2
    Ullis:

    Vad mysigt med en sykväll mitt i veckan! Kramar Ullis

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen