Anna syr

 

Kattmönster från Bronwyn Hayes

Den australiska designern Bronwyn Hayes bjuder på kattmönster på sin blogg. Inte bara ett, utan ett varje månad så man kan samla till en hel kattkvilt!

Första broderiet. Ljuvligt!

Första broderiet. Ljuvligt!

Jag har aldrig sytt ett Bronwyn-broderi förut, men så snart jag har (har ni hört det förut?) kommit en bit på projektlistan ska jag börja. :)

I går hade jag tänkt skära till lukkekanten till Höstsnurrorna men det föll på att jag inte hittade rätt tyger. Den behöver en färgstark lukkekant, annars kommer den inte till sin rätt, så jag får nog köpa lite tyg för ändamålet.

Annars är det väl som vanligt här. Bokföringsångesten sitter i men nu har jag i alla fall lokaliserat min momsdeklaration så jag har kommit ett steg på rätt väg. Jag har en vecka på mig att skicka in den, och nu ska jag ringa en redovisningsmänniska som ska få hjälpa mig att få i rätt siffror. (Tänk att man ska behöva hålla på med sånt där när man egentligen bara vill sy.) Önska mig lycka till!

[Tillägg 7 februari: Om du har svårt att skriva ut mönstret, prova att spara det som en pdf eller ändra skrivarinställningen till att anpassa bilden till papprets storlek.]

5 kommentarer

 1. 1
  Ingrid:

  Lycka till!! Belöna dej med lite syende när det är fixat!

 2. 2
  eva johansson:

  Detta mönster har jag broderat på en bom för många år sedan.Kommer inte ihåg vad den bommen hette ,får nog leta rätt på detta mönster och se.Vill du kika på den quilten ,så finns den under rutor i mitt galleri

 3. 3
  Inga-Lill:

  Lycka till med redovisningen. Fint broderi, Har du ett eget företag eller eftersom du håller på med bokföring ?

 4. 4
  Anna:

  Inga-Lill – ja, jag har eget företag som är ganska nystartat. Det är mycket att lära sig, minst sagt. Jag lyckades få till momsredovisningen idag och jag är mycket lättad!

 5. 5
  Maria:

  Hej Anna
  Om du har lyst at lege med, ligger der en award og venter på dig på bloggen min. Kram Maria

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen