Anna syr

 

Vinst från Annika

I dag kom brevbäraren med en liten skatt – en vinst från Annika på Sammanfaller! Jag hade turen med mig och fick väskmönstret från Quilts Illustrated plus två tyger varav ett creme-guldigt från Robert Kaufmans Fiorentine II som jag bara älskar. Passar perfekt in med de tyger jag redan hade. Och ett tyg med härliga höstlöv i brunt, gult och plommonlila. Tack Annika!

Guldblommor och höstlöv

Guldblommor och höstlöv

Väskan ser stor och bra ut, den borde jag nog sy upp så jag har något att släpa större saker som pärmar eller syprojekt i.

Väskmönster

Skulle väl göra sig fint i färgglatt och guld?

För övrigt har jag bokföringsångest. Jag har fortfarande inte fattat något om bokföring och Skatteverkets deadlines börjar närma sig med stormsteg. Måste, måste, måste ta tag i det i helgen, annars blir det inte alls bra. Uuuhu, så jobbigt!

3 kommentarer

 1. 1
  Annika:

  Vad gott att kuvertet hann fram före helgen! Jag var lite osäker på det nämligen :) Kul att du gillade vinsterna. Kram

 2. 2
  Wivi:

  GRATTIS!

 3. 3
  Ingrid:

  Grattis, de kom till rätt person!
  Vad beträffar bokföringsångesten kan jag förstå det, jag har ett motstånd bara jag ska sätta i gång och deklarera, men du kommer att fixa det, du är en skärpt tös!!
  Jag har också en förmåga att alltid var ute i sista minuten med tråkiga saker.
  Jag kom precis hem fr Stockholm och varvar ner lite med att läsa din blogg, därav den sena timmen.

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen