Anna syr

 

Lördag i syrummet

En liten titt på vad jag håller på med för tillfället …

Rörigt i symummet blir det när man hela tiden tar in och tar fram saker utan att plocka bort dem, samtidigt som man jobbar på flera projekt samtidigt.

Rörigt i syrummet blir det när man hela tiden tar in och tar fram saker utan att plocka bort dem, samtidigt som man jobbar på flera projekt samtidigt. Men halva skärmattan är ju ledig så än behöver jag inte städa. Eller?

Remsor till baksidan av Höstsnurrorna

Remsor till baksidan av Höstsnurrorna, som ska möbleras ihop så snart vardagsrumsgolvet är uppröjt efter julen.

Mitt sysällskap, i dag ovanligt söt

Mitt sysällskap, i dag ovanligt söt i en stor korg. I går kväll tog han in två levande möss i hallen – då var han inte alls lika bedårande.

Ha en trevlig syhelg!

9 kommentarer

 1. 1
  Anna-G Johansson:

  Hihi, fint innehåll i korgen!
  Ditt syrum ser lika kaotiskt ut som mitt. Just idag är jag inte där, utan i köket och bakar matbröd i långa banor! Det är också kul, tycker jag!

 2. 2
  Birgitta i Arboga:

  Det känns ganska hemtamt, tycker jag.

 3. 3
  Jenny i Billdal:

  Min mormor sa alltid att det går väl an att hålla ordning om man inte har några aktiviteter igång. Så sant. Har man projekt igång blir det lite stökigt. Men visst är det fint när det är nystädat och undanplockat. Då kliar det i fingrarna att få stöka ner igen… Jag gillar att ha flera grejer på gång samtidigt. KM är inte lika förtjust… Jag kallar det ”kontoret”. Han kallar det ”syrummet”. Gäller att hålla sig framme :-)
  Kram från Jenny i Billdal som provat ännu en semla från närliggande kondis. Nordgårdens semlor leder fortfarande stort. Och Beach 2010 känns låååångt bort…

 4. 4
  Anna:

  Jenny – vilken klok mormor! Nu när jag har städat känns det mycket riktigt lockande att plocka fram grejer igen, men jag ska städa undan på vardagsrumsgolvet först så jag kan göra baksidan på Höstsnurrorna. Det är min bästa designvägg. :) Semlor, mmm. Ta en åt mig med!

 5. 5
  Wivi:

  Påminner mycket om mitt syrum :) Det finns ett ordstäv om arbetsplatser (ungefär så här): Ett skrivbord med kaos tyder på kreativitet. Är skrivbordet tomt så ser man inte om något gjorts.

 6. 6
  Ingrid:

  Det kunde väl vara värre med stökigheten. Vi är nog många som arbetar i organiserat kaos. Så länge man kommer åt skärmattan är det inte så farligt. Jag håller ofta på med flera saker samtidigt så de sakerna finns så att säga framme. Sedan har jag plastbackar med lock där jag försöker sortera tygerna efter färg mem det är ju inget idiotsäkert system, det händer att jag får leta ordentligt när en tygbit jag vet att jag har har hamnat ”fel”.
  Baksidan till höstsnurrorna ser ut att bli fin! Vackra färger! Det verkar mycket energiskt att ”pieca” baksidan. Jag känner mej lite lat!
  Kram från Ingrid

 7. 7
  Christina:

  Vilket härligt syrum du har. Så underbart med ett fönster så att du får in mycket ljus. Själv sitter jag i källaren när jag ska sy, det är inte det bästa men jag har ingen annan plats där jag kan ha mitt syrum. Mysig katt du har.
  Ha det bra
  Christina

 8. 8
  Lizzan:

  Visst är det livskvalitet att få tillbringa en lördag i sitt syrum, sån tid måste ju tas till vara och inte slösas bort på att städa ;)
  Kram Lizzan

 9. 9
  Petra i Billdal:

  Vad skönt att höra att jag inte är ensam med att ha stökigt när syarbetet är i full gång, men jag måste tyvärr plocka undan varje gång för jag sitter i köket och där ska vi äta oxå, så jag längtar till syrummet på vinden är klart så jag så jag kan stöka som jag vill.
  Lycka till med Era syarbeten
  kram Petra

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen