Anna syr

 

400 inlägg och giveaway!

Hipp hipp hurra! säger jag som inledning på inlägg nummer 400.

Läcker tårta! En sån här hade jag velat ha!

Läcker tårta! En sån här hade jag velat ha!

Det blir bara roligare och roligare att blogga och jag ser med glädje att många tittar in då och då. Räknaren gick nyligen över 80.000 sidvisningar och det är för en period på elva månader. I genomsnitt är det 100–120 personer som kommer hit varje dag och de läser fem sidor var.
De populäraste sidorna är mönstren och giveawayerna. Kanske inte så oväntat?

Att ha giveaway är alltid lika kul. Denna gången har jag fått hjälp med firandet av @Veronicas och Lattemama, varmt tack till er båda två!
Jag passar också på att dela med mig av alla broderigarnerna som Annika på Sammanfaller skickade. Och utan vidare snack går vi vidare till vinsterna!

Fyra fina fatquarters från @Veronicas. Katter, hundar, tassar och ben.

1. Fyra fina fatquarters från @Veronicas. Katter, hundar, tassar och ben.

Två valfria fatquarters från lattemama.se

2. Två fatquarters från lattemama.se, välj själv i butiken.

3. Ett ex av Quilters Newsletter Magazine (bra tidning!), mönster på

3. Ett ex av Quilter's Newsletter Magazine (bra tidning!), mönstret Cascading Rainbows och elva dockor DMC-garn.

4. Två fatquarters och elva dockor DMC-garn.

4. Två fatquarters och elva dockor DMC-garn.

5. En halvmeter tyg och elva dockor DMC-garn.

5. En halvmeter tyg och elva dockor DMC-garn.

Hur gör man nu för att ha chans på de här godsakerna?
Jo, lämna en glad kommentar och länka till det här inlägget från din blogg. Nämn gärna i kommentaren vilken av vinsterna du skulle föredra.
För en extra chans, lämna en länk till något du tycker är inspirerande och berätta varför!

Lycka till, alla som vill vara med, och ett stort och hjärtligt tack för att ni läser min blogg!

44 kommentarer

 1. 1
  pia:

  Hej Anna!
  Här trivs man och läser, lär och ibland får man sej ett glatt skratt. Du delar så rikt med dej av quiltlivet. Tack för ditt braiga jobb med din sida, jag är här ofta..
  kramar/pialuttan som såklart länkar..

 2. 2
  Lena P:

  Grattis till 400 inlägg, du har en fin och trevlig hemsida där man kan hitta mycke trevligt.

  Kram Lena

 3. 3
  Immi:

  Hej!
  Jag är ofta inne och läser på din intressanta sida, här finns så mycket olika bra information att läsa, du delar verkligen med dig utav dina kunskaper till oss som inte är så duktiga utan mest läser:O))) Kram Immi

 4. 4
  Maria Linde:

  Hej!
  Grattis till 400 inlägg!!!!
  Är inne nästan varje dag på din sida.Man blir så inspirrerad av allt du gör och berättar.
  Kram Maria i Falun

 5. 5
  Brita i Luleå:

  Hej Anna!
  Gillar din blogg, du har så mycket inspirerande och så många kloka ord! Gillade dina ord angående fenomenet ”ufo”! Lycka till med fortsatta bloggandet!Jag länkar på min blogg och hoppas på vinst nr 3. Tyger har jag så det räcker! ;-) Kram till dig!

 6. 6
  Milly Axling:

  Hej vilken mysig blogg du har den har jag missat men hit återkommer jag garanterat. Tårtan var ju bara underbar den måste det skära i hjärtat att äta av.
  Kram Milly

 7. 7
  eva johansson:

  Men Anna ,vad underbar du är,som vill dela med dig av allt det här!!
  Grattis oxså till en fin och inspirerande blogg.Har redan lagt upp din adress på favvisar ,men tänker skriva en rad oxså.
  Ang vinsten ,så tar jag gärna vad fru fortuna kommer med till Varberg.
  Kram och lycka till med ditt bloggande

 8. 8
  Anna-Greta Svensson:

  Kära goa Anna!Du kommer med så trevliga överraskningar!! Jag missar inte gärna att gå in på din blogg o läsa och njuta av det du gjort och det du skriver.Tack ska du ha!Om jag har tur så önskar jag tyg från Lattmama,de jag gillade var Centerpiece o Polkaline. Kram Anna-Greta

 9. 9
  Anna-Greta Svensson:

  OH! det ska vara Lattemama!Förlåt-skyller på den sena timmen!

 10. 10
  Eva:

  Grattis till 400 inlägg, måste säga att det är imponerande ,400. Roligt att blogga men 400 inlägg, kan bara säga att det kommer att dröja lääännngggeee innan jag får ihop så många inlägg, dessutom är dina riktigt läsvärda. Så en än gång STORT GRATTIS. Kram Eva P.S Jag kan INTE välja D:S:

 11. 11
  kickelina:

  Grattis till 400 inlägg. Du är så otroligt flitig både på att blogga och att sy. Jag kollar alltid in din blogg, för här får man så mycket inspiration och bra tips. Så givetvis vill jag vara med i den här utlottningen och länkar från min blogg :
  http://kickelinassylya.blogspot.com/
  och om jag har tur att vinna vill jag gärna ha pris nummer tre.
  En sida som är gammal men håller än är den här hemsidan:
  http://www.lappoleket.com/lappoleket.html
  Där finns det bra tips på hur man quiltar och även lite quiltmallar.
  Kram Christina

 12. 12
  Catarina i Täby:

  Hej Anna! Grattis till ditt 400 inlägg! Din bloggsida återvänder jag ofta till då den är väldigt inspirerande och är så trevlig i sitt utseende. Själv har jag precis börjat blogga och det är inte så lätt att komma igång, men med din och andras sidor ska jag lära jag också, du vet det där med att lära gamla hundar sitta!!!
  Kram Catarina

 13. 13
  Marie:

  Hej Anna!
  Grattis till 400 inlägg. Förstår att den har fått många inlägg. Jag är ofta inne på din blogg och läser.
  Jag blir otroligt inspirerad av dina inlägg och bilder.

  Hoppas på fortsatt trevlig läsning.

  Marie

 14. 14
  märit:

  har ingen blogg eller hemsida men tittar runt lite mest på evas från varberg eftersom hon är ledaren och läraren i gruppen jag är med i och även sett till att jag gått in och tittat i din kram från falkenberg

 15. 15
  Ann-Marie i Frövi:

  Grattis till en så populär blogg! Men eftersom den är så bra förstår jag att vi alla vill besöka dig. Jag förstår att du som symaskinssamlare skulle vilja ha en så härlig tårta som du har bild på. Du har lagt ner mycket arbete på din blog och jag tycker jättemycket om listan på alla kviltaffärer. Jag är tyvärr inte någon turmänniska som brukar vinna men om turen nu skulle vara framme så skulle jag vilja vinna tyg med hundar/katter. Här är en bra länk: http://www.scrapquilts.com/ . Här finns mycket för oss alla som har en hobby som alstrar mycket scraps. Lycka till i fortsättningen med bloggen! Hälsar Ann-Marie i Frövi

 16. 16
  Jenny i Billdal:

  Hej Anna!
  Grattis till 400 inspirerande, kul, generösa och tänkvärda inlägg! Ser fram emot kommande 400 – och de 400 efter det… osv osv.
  Jag har ju ingen blogg att länka ifrån, men siktar på extrachans genom att tipsa om denna: http://attic24.typepad.com/
  Härligt färgglada virk-alster som man blir glad av att titta på. Hennes review-sammanställningar är fina tycker jag. Det är ju nästan så att man blir sugen på att virka.
  Vilka fina vinster i din give-away! Och så många! Nr 2 eller 5 är mina favvisar.
  Tack för en fin blogg! Kram Jenny i Billdal

 17. 17
  Eva:

  Hej Anna!
  Jag hittade till din fina blogg vid jultiden när jag letade efter olika idéer till julpyssel. Din blogg är rolig, lärorik och tydlig… det sista gillar jag speciellt då många plottrar sönder sina sidor. Är också imponerad av allt fint som du har gjort. Du är verkligen en inspirationskälla. Ett stort GRATTIS till att du har lyckats så bra med din blogg! Om jag vinner skulle jag bli glad över nr 2 från lattemama.se som jag tycker har jättefina tyger. Så kul att du muntrar upp oss med en ”giveaway” så här i januari när många av oss har både frusit och snöat inne, den gråa vardagen är tillbaka och plånböckerna är tunna!
  Kram och lycka till i fortsättningen!
  Eva

 18. 18
  Wivi:

  Stort grattis!
  Jag har en länk till din sida i högerkanten på min blogg för att jag lätt ska kunna klicka mig hit. Här finns mycket fint att titta på och tips och goda råd att läsa om.

  Jag tipsar om en sida på spanska, lite övning för mig att läsa (man kan ju titta på bilderna om man inte kan språket) http://mastelitas.blogspot.com/ (mas telitas betyder ungefär ”mer små tyger)”.

  Om jag har turen att vinna vill jag helst ha nr 1 eller 2 (DMC-garner har jag i massor).

  Ser fram emot ditt fortsatta bloggande. Kram Wivi

 19. 19
  Camilla:

  Goa Anna!
  Grattis till de 400 och förhoppningsvis minst 400 till. Du är så klok och inspirerande och jag gillade dina bevingade ord i debatten kring ufos, ska rama in dem och hänga upp dem i arbetsrummet.
  Jag har en länk till dig i min zoomin i högermarginalen för att snabbt hitta till dig.
  Om jag skulle ha turen att vinna så önskar jag i första hand nummer 1,2 eller 5.
  Ha det finast Kram Camilla

 20. 20
  Monika Liedgren:

  Lyckliga du som inte har några UFO:n. Jag har inte så många men det irriterar mig att det finns några ändå. Kanske några föresatser att hålla, nu i början på det nya året.
  Om jag vinner vill jag helst ha nr 4 för äppeltyget är så fint. Men det kvittar, det är ju roligt bara det att ha turen.
  Ha det så gott
  Kram Monika

 21. 21
  Linea:

  Stort grattis till de 400!
  Jag vill gärna vara med i utlottningen har så klart länkat från min blogg. :-)
  Det finns så otroligt mycket inspiration här i blogglandet så det är svårt att bara välja en, men detta är en länk till en designer jag gillar:
  http://cinderberrystitches.typepad.com/ har sytt en del efter hennes mönster.
  Om jag skulle ha tur så önskar jag mig nr 1 eller nr 5.
  Ha en riktigt skön helg.
  Kram
  Linea

 22. 22
  Lizzan:

  Jisses så fina vinster, måste ju bara ta chansen att vara med. Att länka till nått som inspirerar mig blir svårt, finns ju massor av sidor där man sitta å dregla en stund. Men om jag funderar på nått särskillt brukar jag söka på Goggle bilder, värsta är att det brukar ta sån tid att titta igenom allt :)
  Ser fram emot ett nytt år och nya inspirerande inlägg i din blogg!
  Kram Lizzan

 23. 23
  Lena:

  Hejsan
  Grattis till dina 400….jag hoppas på många fler…:)
  Att välja ut något som inpirerar mig är svårt då jag hittar många ställen att inspireras ifrån, men ska jag välja ut en…..måste det bli Lappeklipp…http://lappeklipp.blogspot.com
  Om jag nu skulle ha sån tur att någon av de fina vinsterna blir min så jublar jag för vilken som…:) även om 3:an med mönster o tidning ser väldigt lockande ut.
  Kram Lena/Sygalen

 24. 24
  Annika:

  Ett stort GRATTIS till 400 inlägg! Tål att firas. Och det gör du med besked! Har skrivit en rad hos mig http://sammanfaller.blogspot.com/2010/01/anna-firar.html och hoppas på vinst. Fast jag vill ju helst inte vinna några av mina broderigarner :) Utan något av tygerna lockar mig mer :) Ha en bäst lördag! Kram

 25. 25
  Anna-G Johansson:

  Oj, så kul! Och grattis till det stora intresset för din blogg. Jag instämmer i alla superlativer. Jag läser din blogg VARJE dag!
  Inspiration jag vill dela med mig av, även om jag tror att många redan har hittat dit är http://www.modabakeshop.com/
  Där hittar man många fina mönster och andra idéer till saker att sy. Annars hittar jag också inspiration hos alla andra bloggare och i tidningar och böcker.
  OM jag vinner så väljer jag i första hand 2 FQ från Lattemama: från Erin McMorris som heter Buttons gold och Sprout lime.
  Såklart länkar jag från min blogg!
  Hälsn. från ett KALLT Norrbotten, idag -22 (men vi har haft -32)!

 26. 26
  Agneta:

  Grattis till dina 400 inlägg i bloggen som jag läser regelbundet, mycket läsvärda och många bra tips!
  Om jag vinner vill jag helst ha nummer 4, men egentligen är alla vinster mycket fina. Jag länkar från min blogg.

 27. 27
  Jane S:

  Hejsan och ett stort Grattis!
  Klart att jag vill vara med och hoppas på tur. Vilken vinst som helst är mycket välkommen. Gärna en med mycket tyg! Precis som om jag inte har det förut-men kan man ha för mycket? Det tror jag inte! Nya tyger är dyrgripar.
  En blogg som jag gillar jättemycket är:
  hemmapalandet.blogspot.com. En härligt positiv tjej med mycket roliga inlägg!

 28. 28
  Ullis:

  Grattis till 400 inlägg! Imponerande, jag ligger långt efter… Jag vill gärna tipsa om den om bloggen featheredfibers.wordpress.com Carla som är en longarm-quiltare är så otroligt duktig. Det är en fröjd att se det hon quiltar. Om jag vinner, oj vad svårt… jag tror jag vill ha vinst nr 5.
  Kramar Ullis

 29. 29
  britt-inger i mangskog:

  Hej och ett jättegrattis till att så många har skrivit i din blogg. Tyvärr har jag ingen blogg själv, men jag kan väl gratta ändå.

 30. 30
  Gunilla B.:

  Oj så många fina vinster! Nr 3 tror jag, har inte så mycket brodergarn. Tidningen QNM, var den första tidningen jag prenumererade på men tröttnade på den efter 7-8 år. Det var för mycket kviltpolis i den. Men det skulle vara kul att se den igen.Jag har redan din sida i min blogg En sida som har många tutorials och tips är http://www.threecreativestudios.com, mest i mixed media.
  Gunilla i Norrtälje

 31. 31
  Elisabet Bergkvist:

  Hejsan!
  GRATTIS till 400 inlägg. Vad kul och inspirerande det är-förstår jag.Sedan till överraskningen-vilken fin sak du gör. Om jag skulle ha turen spelar ingen roll vilken vinst-allt är lika fint.
  hälsn Elisabet i Järfäll

 32. 32
  Eva:

  Grattis till 400.
  Jag vill vinna tårtan förståss :))
  Går inte det, vad synd då önskar jag mig priset från Lattemama.

  Gratttis igen.

  KRam Eva

 33. 33
  Elna i Romelanda:

  Gtattis till 400 inlägg. Jag följer alltid din blogg och hoppas själklart på tur när lotten ska dras. Kram o lycka till i fortsättningen.

 34. 34
  Kristina i Arjeplog:

  Grattis till dina inlägg! Jag har blivit en följeslagere av din blogg för du har ju gjort rena rama uppslagsverket till oss andra, så ett stort Tack för det! sedan är det så kul att läsa om det du gör.
  Att välja en vinst för mig är svårt eftersom jag väldigt sällan vinner så om det skulle ske nu så får du vara min ”Fru Fortuna” och välja!
  Självklart länkar jag på min sida om detta och så önskar jag att du syr så det ryker!!
  Sykram från Kristina i Arjeplog

 35. 35
  Mia:

  Jag tittar ofta på din blogg, det är kul att du skriver så ofta och det är kul att följa vad du syr, många fina quiltar har blivit klara. Roligt när du visar hur du syr.
  Just nu har jag Hunter´s star i huvudet, kanske ett blivande täcke. Lite inspiration:
  http://www.hunters-stars.com/w05_hstar.htm
  Tänk om jag vann!! Jag gillar tyger från Lattemamman och paket 5.
  Kram Mia

 36. 36
  Pernilla:

  Hej. Är ofta in på din blogg och spanar. Du syr mycket och det är kul att se vad du har på gång. Täcket med höstsnurrorna är ju helt underbart. :) Om jag skulle vinna skulle jag vilja vinna vinst nr 1 med de härliga djurtygerna. Jag länkar.

 37. 37
  Gunnel:

  Grattis!
  Återkommer med jämna mellanrum till din sida för inspiration och för att se vad du håller på med. Den är verkligen trevlig.
  quiltville.com är en annan favorit med alla dess scrap-vänliga mönster. Har ett tips för snöskottsrygg också! Voltarén värmeplåster. Räddade min sambo s rygg efter för ivrig snöskottning härom veckan.
  Nr 5 i vinstlitan är min favorit.
  Hälsningar Gunnel

 38. 38
  Susanne:

  Grattis Anna! och tack för en fantastisk blogg där man (=jag) får fantastisk inspiration och ett lärande. Jag får även inspiration hos andra inom bloggvärlden som Annika och Anette.
  Jag gillar vinst 5 och vinst 1.

  Kram Susanne
  ps jag kommer länka till min blogg!

 39. 39
  Pernilla:

  Hej. Kikar in på din sida med jämna mellanrum. Du har mycket på gång och det är en inspiration att titta på allt du gör. Höstsnurrorna är tex bara för härlig. Jättefin. Jag länkar från min blogg och om jag skulle vinna skulle jag gärna vilja vinna vinst nr 1. Hälsningar från Pernilla.

 40. 40
  Barbro:

  Grattis till alla inlägg. Läser di blogg ofta och inspireras. Fina vinster, hoppas du får skicka en till mig.
  Hälsningar Barbro

 41. 41
  Denice Östman:

  Grattis Anna till de 400 ! Du har en så trevlig blogg.Jag blir alltid så glad och inspiread när jag tittar in till dej .Du är super duktig .
  Kram , Denice.

 42. 42
  Ingrid:

  Grattis till alla inlägg! Jag läser ofta din blogg och det är lika trevligt varje gång!
  Så många fina vinster! Egentligen är det väl du som borde vinna något eftersom du ger oss så mycket ideér och inspiration genom bloggen!
  Jag brukar ofta klicka på dina länkar och komma till bloggar jag kanske inte hittat till annars, så det är jättekul.
  Jag har ingen länk att blogga till, men http://www.fabricshack.com och http://www.fatquartershop.com tycker jag har trevliga och lättnavigerades sidor.
  När jag bodde i England bodde jag nära Sunflower fabrics i Bedford och Maggie har en webbutik med sina egna mönster (och tyg givetvis, men tyg i England är lika dyrt som här). Jag har sytt några av hennes mönster och de är lättförståeliga och tydliga.

  Jag ser fram emot 400 inlägg till!
  Skulle jag vinna något bestämmer du vad det blir, det var fina priser allihopa!
  Hälsningar Ingrid

 43. 43
  Ann i Örebro:

  Grattis till en mycket uppskattad och inspirerande blogg. Allting är så tydligt.
  Som kattälskare skulle jag önska mig katttygerna om jag mot förmodan skulle vinna. En sida jag ofta tittar på är FatCatpatterns. Hennes mönster är också ”rena” och enkla men uttrycksfulla.

 44. 44
  Eva G-stad:

  Grattis till det 400:e inlägget. Jag läser din blogg varje dag (nästa) och förundras hur varckra quiltar du gör. Shakespare är en favorit och höstsnurrorna också. Jag tycker du skriver intressant och roligt. Jag klickar oftast vidare på länkarna i lagt in, det leder ofta till nya intressenta sidor. Egentligen så är detta inte alls bra, jag kommer inte till symaskinen untan fastna vid datorn och drömmer om allt jag skulle vilja göra. Nu till symaskinen. Må gott!
  Jag är intresserad av nr 3 eller 5, om jag nu har någon chans till vinst, även om jag inte har någon blogg. Hoppas i allafall.

  Hälsningarf från Eva.W.

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen