Anna syr

 

Vinflaskepåse

I går vid kvart i midnatt sydde jag färdigt den sista julklappen, en dubbel vinflaskepåse från boken ”21 terrific patchwork bags”. Men det vette sjutton om den blev särskilt terrific – mönstret var jättesvårt att följa och det kändes som att det fattades ungefär hälften av beskrivningen. Jag skar fel för fodret tre gånger innan det blev rätt. Så mycket tyg har jag aldrig slösat bort!

Så här skulle det bli

Så här skulle det bli

Och så här blev det

Och så här blev det

Jag använde ett helt tyg istället för att sy lappteknik, jag tänkte att det skulle passa mottagaren bättre. Jag är väldigt nöjd med hur tyget blev, men av någon anledning blev påsen väldigt mycket större än jag hade trott. Flaskorna fyller inte alls ut den som i boken utan det är massor av pös, vilket gör att det blir lite ostadigt.

Det blev väldigt mycket pös. Kanske skulle köpt större vinflaskor?

Det blev väldigt mycket pös. Kanske skulle köpt större vinflaskor?

Jag hoppas att den blir uppskattad – annars får de väl lämna tillbaka den. :)

2 kommentarer

 1. 1
  Anna-G Johansson:

  Jag tycker den ser fin ut jag! Det är säkert lika mycket pös på den som är på bilden till mönstret men de har arrangerat det hela för en bra bild!!! Tror jag!
  Men visst är det trist med mönster som är svåra att följa!
  Jag fick en digital fotoram i julklapp så nu sitter jag här och tittar på en slideshow med vackra kviltar. Jättekul julklapp.

 2. 2
  Anna:

  Anna-G – tack! Kul att du fick en digital fotoram, det fick jag med. Jättemysigt att ha vid sybordet och drömma framåt om allt fint man vill göra.
  Jag undrar just om de inte har enliters vinflaskor utomlands? Kanske skulle förklara varför de båda sjuttisarna liksom försvann i påsen? :)

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen