Anna syr

 

Svart, vitt, blommigt

I dag har jag sytt lite i stället för att pilla med symaskiner. Jag håller på att sy färdigt några olika saker, bland annat denna Drunkard’s Path-kvilt som jag började på förra senhösten. Den har legat till sig ett tag medan jag har grunnat på ramar och sen har den legat lite mer innan jag kom mig för att ta tag i den igen för någon månad sedan.

Svartvitt med blommig ram

Svartvitt med blommig ram

Blocken är handsydda och den inre ramen med, den breda blommiga är påsydd med maskin. Jag har hunnit nästan hela ytterramen i kväll, det fattas bara tre hörnsömmar. Och sen ska det förstås handkviltas med något tjusigt mönster. Kanske fjädrar i ramen? Hm, vi får se.

2 kommentarer

  1. 1
    Anna-G Johansson:

    Den kommer att bli en riktig ögonfröjd!

  2. 2
    eva johansson:

    Denna färgkombination gillar jag./kramis

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen