Anna syr

 

Städning och Eddie Izzard

I dag har jag städat i syrummet. Himmel så mycket grejer det samlas där om man inte ser upp!

På sybordet har jag en trave med fyra toppar som ska kviltas och så Shakespeare som fortfarande är halvkviltad. (Retligt nog tog den lila undertråden till Shakespeare slut och jag har inte lyckats komma ihåg att köpa ny. Men på måndag ska vi in till Greger och shoppa lite andra sybehör så då ska jag nog lyckas hitta en tråd i rätt färg. Jag hade ju tänkt bli färdig med Shakespeare detta året och då får jag nog raska på.)

Jag har också sorterat bort några gamla tyger som ska få gå vidare till dagis när vårterminen börjar. De är alltid glada för allt pysselmaterial de kan få.

Men i går hörni, i går var KM och jag på Eddie Izzard på Malmö Arena! Vi bokade biljetter redan i maj och har längtat efter den kvällen länge.

Eddie Izzard i högform! Foto av KM. Klicka för att se bilden större på hans Flickr-sida.

Eddie Izzard i högform! Foto av KM. Klicka för att se bilden större på hans Flickr-sida.

Ni som inte känner till Eddie Izzard har missat en fantastisk komiker. Han gör oerhört smarta, roliga och brittiska föreställningar och har en knivskarp iakttagelseförmåga kombinerat med en helt vansinnig associationsförmåga. Och i går var han i toppform.

Här är ett av många klipp från Youtube. (Ja, han är transvestit (”Executive Transvestite”) och gör en del föreställningar i damkläder. Helkul.)

Skulle ni som vi fastna för Eddie Izzard så håll utkik efter hans föreställningar på köpfilm. Det finns rätt många och de är värda att se om och om igen.

Nu ska jag lämna datorn och istället bada en fyraåring. Trevlig kväll!

3 kommentarer

 1. 1
  Lotta:

  Vi var också där!! Så bra det var.

  Var satt ni? Vi beställde biljetter sent i höstas så vi fick plats högt uppe på sektion D. Läskigt men kanonplatser i alla fall.

  Jag har inte sett honom tidigare, bara varit väldigt intresserad för alla pratar så väl om honom.
  Jag är glad vi gick.

  Symässigt var kvällen innan vi kom iväg ingen hit. Ibland är det liksom inte meningen. *grr*

 2. 2
  Anna:

  Lotta – vi satt på rad 5 i sektion A så vi hade riktigt bra platser. Den här föreställningen finns förresten redan att köpa (det är ju i sluttampen på turnen nu) så vi har beställt den. Ska bli väldigt kul att se om den framöver!

 3. 3
  Eva:

  Hej!

  Var också där och gillade honom också.
  Vi satt också högt upp i D-sektionen.

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen