Anna syr

 

Omröstningar

Som ni ser till höger har jag lagt in en omröstning på bloggen. Jag tänkte att det kan vara kul att se vad folk tycker. Svara gärna på den aktuella frågan ”Syr du för hand?” och se om du är i majoritet eller inte.

Är det något särskilt du är nyfiken på? Skriv en kommentar så lägger jag upp din fråga!

Berätta också om omröstningsfunktionen strular för dig och i så fall vilken webbläsare och vilken dator du har. Tack på förhand!

2 kommentarer

 1. 1
  Ingrid:

  Jag har svängt från att i princip alltid sy på maskin tilll att mer tycka att handsyende kan vara avslappnande och trevligt. Men jag syr fortfarande mycket på maskin, långa sömmar tycker jag håller bättre och det går fortare så jag är ingen handsömsfanatiker, utan syr mycket maskin också.
  Det ligger lite i att övning ger färdighet för ny börjar jag få till snygga smygapplikestygn.
  Vi bodde utomlands för ett par år sedan och då var det ofta jag skjutsade ungarna till olika aktiviteter för att få sitta och vänta där för att sedan åka hem. Då var det toppen att ha med min lilla box med handsyende, jag gjorde block till en tolvinch-block sampler bl a. Tiden känns inte bortkastad (och det är ju inte alltid man är på humör att läsa).
  Nu sitter jag m höger fot i gips så då blev det till att sy förhand speciellt i början, och då var jag glad att jag redan tyckte det var kul.(Nu har jag tränat upp vänsterfoten så det går lika bra att sy maskin med den även om det kändes ovant i början)
  Det tycks ju vara blandat i omröstningen och det är väl så att man oftast fortsätter med det man är van vid, men ibland är det ju så att när man prövar något man inte gjort så mycket tidigare kan man ju till sin förvåning upptäcka att det är riktigt kul, så pröva nåt ni inte brukar göra, det kan ju vara ett litet projekt så kanske ni upptäcker nya nöjen!
  Du har en intressant blogg Anna, det är omväxlande och nya saker så jag har fått för vana att titta in när jag slår på datorn, så det tar en stund ibland när jag länkar vidare!! Kviltning tillhör verkligen livets guldkanter, och nu när jag är påtvingat sysslolös är det kanon att ha något att sätta händerna i. Dessutom kommer det väl inte att hända förrän jag sitter på hemmet att jag är ”ledig” flera månader utan krav på att göra något speciellt utan bara kan sy och roa mej!
  God Jul och Gott Nytt år till Dej och alla som läser din trevliga blogg!
  önskar Ingrid i Malmö

 2. 2
  Anna:

  Ingrid – tack för komplimangerna om bloggen! Jag tycker det är kul att skriva om lite allt möjligt, och även om ingen förstås är intresserad av allt hoppas jag att många ska vara intresserade av mycket. :)

  Jag älskar att sy för hand och vill gärna ha någon handsömnad på gång. Det är ett trevligt och mysigt sätt att koppla av och ett jättebra sätt att fördriva väntetid som du skrev. Perfekt när man åker tåg också, om man syr små block till exempel.
  Någon gång framöver ska jag också börja på min Dear Jane som ska sys helt för hand som traditionen bjuder.

  God jul och gott nytt år till dig och de dina!

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen