Anna syr

 

Lapp-Elisa blir riktig butik

Lapp-Elisa. Bild från NWT.

Lapp-Elisa, även känd som Elisabeth Ansteensen. Bild från NWT.

Lapp-Elisa förbereder flytt och blir en riktig butik skriver Nya Wermlands-Tidningen (NWT). Tack till Desirée för tipset!

Det ska bli en stor butik med kurslokaler i Lennartsfors, utöver webbutiken, och det verkar bli av framåt sommaren. Tror bestämt det blir en sväng till Värmland på semestern! Tänk att få klappa på 4.000 tygrullar!

Fram till dess får vi nöja oss med att klappa webbshoppen. (När jag var inne där för att hämta länken såg jag att Lapp-Elisa har en julkalender med erbjudanden, har ni sett det?)

En kommentar

  1. 1
    Ingrid:

    Ja, jag har sett kalendern. Smart drag, det gör ju att man vill kolla varje dag om det är något man har lurat lite på som kommer upp.
    I samband med köp tror jag det var, så började jag prenumerera på deras nyhetsbrev, som är rätt trevliga. Lapp-Elisa gör många trevliga tygpaket tycker jag. Det har alltid gott snabbt och smidigt när jag har handlat där, så har man inte kikat in i deras webshop kan det rekommenderas! Jag har alltid varit mycket nöjd. Hälsn Ingrid

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen