Anna syr

 

Halka och shopping

halt väglagHalkkörningen i går gick hur bra som helst, det var riktigt roligt. Det var också första gången jag fick köra ensam i bilen (ledarna pratade med eleverna via radio) och det var till en början lite läskigt. Men efter tio minuter kändes det helt tryggt och bra, och kör-självförtroendet har fått sig en bra skjuts uppåt.
Nu återstår att träna lite mer stadstrafik, sen ska jag nog vara redo för teoriprov och uppkörning.

Efter körningen passade jag på att ta en sväng på stan och tittade in till Eva på Färg&Form. Jag hade inte tänkt handla något särskilt men kom ändå hem med några fina tyger. Det var jag absolut värd. Och det är väl lika bra att passa på innan man blir fattig företagare. :)

Rött och svart/vitt, dels för Sypressernas blockbyte och dels till stashen. Och så några finbitar bara till mig. :)

Rött och svart/vitt, dels för Sypressernas blockbyte och dels till stashen. Och så några finbitar bara för att. :)

Några undrade vad mitt företag ska pyssla med. Jag har jobbat med trycksaksproduktion i femton år och gjort tidningar, annonser, affischer, böcker, bildbehandling, retuschering, språkgranskning och jag vet inte allt. Webbsidor har jag gjort i nästan tio år och samma kunskaper funkar även där, plus att man får jobba mycket med logisk strukturering av innehåll, användarvänlighet och förenklande av texter.
Nu kommer jag alltså att ta uppdrag som att designa och producera webbsidor, kundtidningar och annan information för tryck och/eller webb.
Om någon till äventyrs är mer nyfiken kan man läsa vidare på Akvileja Design, min ännu lite ofärdiga företagssida.

I dag jobbar jag på med administration – jag ska sortera papper, skicka fakturor och svara på sådär femhundra mail. Och  mellan varven ska jag belöna mig med sy- och bloggpauser.

2 kommentarer

 1. 1
  Ann-Christin i Svalöv:

  Det låter som om du har fullt upp. Köra bil är underbart. Man kan nå fram till massor av quiltbutiker. Lycka till med teoriprovet! Stadskörning i Malmö är inte lätt, men när du klarat det kan du inta hela Sverige och alla dess quiltare och butiker!

 2. 2
  Lizzan:

  Klart du är värd att få handla tyg!! Tycker du är tuff som kämpar på med ditt körkort och dessutom ska vingla ut som egenföretagare. Önskar dig all lycka med ditt nya projekt!!
  Kram Lizzan

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen