Anna syr

 

Fusions Club – vilken drömgrej!

Frestande färger

Frestande Fusions

Eva tipsade om Fusions Club på Webfabrics där man kan prenumerera på Kaufmans Fusion-serie eller köpa alla 139 färger i olika paket. Mums!
Men lite kostar det förstås. 28,50 dollar (209 kr) för 12 fq i månaden under en hyfsat lång period. Eller varför inte 55,60 dollar (407 kr) för en charm pack med alla 139 färgerna? Frestande. Eller 27,60 dollar (204 kr) för en jelly roll med antingen de mörka eller de ljusa färgerna? Å, vilka svåra val!

Man kanske borde välja först vad man vill sy av dem? Eller om man bara vill klappa dem?

5 kommentarer

 1. 1
  Ingrid:

  Jag har varit inne och kikat på webfabrics sida. De har ju en hel del annat också, om man säger så… jag satt mer än en timme och titttade allt möjligt i tygväg! Man får väl betala moms när man beställer från USA men det blir ju billigt i alla fall!
  Tack för tipset! Nu har jag fått något att fundera på, jag borde ju bestämma mej vad jag ska använda det till först!!
  Ingrid

 2. 2
  Anna-G Johansson:

  Håhå, vilka godisar! Men jag vet inte om jag bara vill klappa, eller vad jag ska sy, om jag nänns göra det. Det är kul att titta runt på de där sidorna! Och så sugen man blir, på allt möjligt, inte bara Fusion tyger.

 3. 3
  Anna:

  Ingrid – du behöver inte betala moms som privatperson, det enda som kan tillkomma är tullen om paketet skulle fastna och det händer inte särskilt ofta. Det är det som är det fina i kråksången, att det faktiskt är relativt billigt att köpa från USA.

 4. 4
  Ingrid:

  Då har jag nog haft otur, för de gånger jag beställt från USA har jag fått betala. Första gången var det lite omonterade stämplar och några tidskrifter och nu har jag lite tyg jag ska hämta där det också var pålagt en avgift som väl är tull då, men slår jag ut det blir det billiga FQ i alla fall.
  Det kanske beror på hur vakna de är på postkontoret också?
  Webfabrics har en väldigt trevlig webshop tycker jag, med massor av frestande bundles. Jag tycker det har gått förvånansvärt snabbt att få det man har beställt fr USA men det är väl så att de garderar sej när de säger att det kan ta längre tid.
  Ingrid

 5. 5
  Anna:

  Ingrid – ja då måste du haft otur. Om man beställer för under 300 kr brukar man klara sig, sägs det bland flitiga beställare.

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen