Anna syr

 

En ny leksaksmaskin

På Tradera hittade jag den här lilla sötsaken:

Plåtsymaskin framsida

Den är cirka 15 centimeter hög och ganska rostig på sina ställen, men den är fortfarande fin. Och så snart jag har hittat oljan ska den rengöras och smörjas. Fungera lär den inte göra för det fattas delar i mekaniken på baksidan tyvärr. Men hjulet snurrar och pressarfoten går att lyfta.

Plåtsymaskin baksida

God jul till mig själv i förskott!

8 kommentarer

 1. 1
  Annika:

  Nämen?! En liten symaskin :)

 2. 2
  Lotta i S-vall:

  Nä men vikken liten sötnos :)

 3. 3
  Camilla:

  Den var ju för söt!
  Ha det finast och smörja lugnt

 4. 4
  lisbeth:

  Meeen såå söt!

 5. 5
  Gudrun:

  Hej!

  Har också en liknande,i lite bättre skick. Den fungerar på ett sätt,men det finns ju ingen undertråd till dessa, så när jag var liten var jag väldigt besviken att jag inte kunde sy på den:-))
  Visst är det fint att äga en sån söt.

 6. 6
  Desirée:

  Klart att jag blev nyfiken;) Vilken fin liten sötis!

 7. 7
  Anna:

  Gudrun – härligt att du också har en! Vad jag kan se är det en kedjesömsmaskin så den ska fungera att sy med när den är komplett. Har du kikat under plattan på den?

 8. 8
  Gudrun:

  Hej igen Anna!
  Nu har jag trätt min lilla maskin och med möda sytt några stygn. Det blir ingen kedjesöm utan bara en övertrådssöm. Jag kan inte se någon funktion på undersidan,som skulle kunna påverka. Tänkte skicka dig en bild,men hittar inte din mailadress på din hemsida.
  Maskinerna är inte helt identiska,men nästan:-))
  Hälsningar Gudrun

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen