Anna syr

 

Terapisyr

Efter världens värsta dag på jobbet är det underbart att kunna tagga ner i syrummet med lite terapisömnad. Att känna axlarna sjunka ner till sina naturliga positioner, att kunna andas djupt igen, att använda händerna, att känna tyget mellan fingarna. Lugn i sinnet.

Blivande inner-ramar

Blivande inner-ramar. Mörkblå Fusions och orange Makower-snirklar.

Jag tog tag i A Christmas Wish igen, jag vill ju gärna ha den klar innan jul. Det här ska bli inner-ramar och det är ganska småttigt: Kvadraterna som sys på hörnen är bara 1 tum i sida. Som kompensation för storleken blir det många av dem, 128 vill jag minnas. Ett projekt med hög terapeutisk bredd. :) Perfekt för att dricka te, lyssna på musik och kedjesy.

Hoppas ni andra har haft en trevligare dag än jag. Önska mig lycka till i morgon när jag ska försöka fixa allt som har trasslat i dag!

5 kommentarer

 1. 1
  Eva:

  Lycka till med jobbtrasslet.

  Eva

 2. 2
  Ullis:

  Jag håller tummarna för att morgondagen blir bättre än dagen i dag och att du får ordning på trasslet. Bårderna kommer bli jättefina! Kramar Ullis

 3. 3
  eva johansson:

  Vet ,att du fixar alla problemen idag och kommer hem nöjd och glad!!
  Sätter dig och småtrallar och fortsätter på dina bårder .Det hela kommer att bli en perfet dag,Att minnas med glädje ,20 nov 2009!!
  /kram och ha en skön helg

 4. 4
  Anna:

  Tack tjejer, i dag blev det faktiskt bättre. Alla bekymmer är inte som bortblåsta men det ser betydligt bättre ut än i går. Kram på er!

 5. 5
  Anna-G Johansson:

  Jag hoppas det har ordnat sig med ditt trassel idag, så du kan koppla av i helgen!!
  Ursnygga kanter du gör!

Vill du säga något?

This quilting blog is in Swedish only but you are most welcome to stay and look at the pictures!

Sidor

Senaste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Ämnen